Терзић: Кренула је спрега ФСС и Партизана

НАКОН ПОБЕДЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ПРОТИВ ОФК БЕОГРАДА ОД 6:2

И МЕДИЈСКИХ СПЕКУЛАЦИЈА О НАМЕШТАЊУ

Звездан Терзић

        Директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је да су изјаве председника ФСС Томислава Караџића и комесара за безбедност Миливоја Миркова „из исте кухиње“.

        Мирков је у недељу након победе Црвене звезде против ОФК Београда од 6:2 најавио да ће споровести истрагу због наводног намештања и да је о томе обавештена и UEFA.

        „Због медијских спекулација и изјава генерала Миркова и Караџића имали смо закључак да се и Мирков, који има сличне испаде као и Толе, суздрже коментара док не буду имали доказе. Али, они то нису испоштовали, већ су излетели са припремљеним сценаријом за медијски наступ после утакмице са два циља. Да се дискредитује Црвена звезда и да се она стави под лупу медија. Али и да се направи негативна енергија према Црвеној звезди пред изборе у ФСС у септембру“, рекао је Терзић.

        Један од водећих људи Звезде је наставио са одговорима Миркову, Караџићу и Вучелићу.

        „Само два дана после састанка кренула је спрега кухиње ФСС и Партизана. Предвођена изјавама Миркова и Караџића, који је наводно затражио хитну истрагу, досољену изјавом директора РТС Вучелића у време Слобе. Није им било чудно што је Партизан дао три гола за 15 минута, али је чудно да Звезда то уради. Нисам чуо да се генерал Мирков оглашавао после меча са Металцем. Позивамо UEFA и Интерпол да спроведу хитну истрагу. Да не би генерал Мирков на свом течном енглеском преносио своја сазнања из UEFA.“

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари