Срнић: Препустили смо им превише шанси

ТО НЕ СМЕ ДА НАМ СЕ ПОНОВИ ПРОТИВ ЛУДОГОРЕЦА, РАДИЋЕМО НА ТОМЕ ДА ИСПРАВИМО ГРЕШКЕ

Славље Звезде

        Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи рекао је данас да је концентрација била највећи проблем његове екипе против Валете, али да очекује да све буде боље у наредном периоду.

        - Концентрација је проблем, нема шта друго да буде. Мораћемо да много више да се концентришемо против Лудогореца. Против Валете смо имали среће да противник није користио шансе. Али, увек је тако на почетку. Верујем да ћемо се брзо уиграти и да ће све бити боље - рекао је Катаи новинарима после утакмице.

        Звезда се пласирала у треће коло квалификација за Лигу шампиона, пошто је и у реваншу у Београду са 2:1 победила Валету.

        Црвено-бели су прошли упркос лошој игри и великом броју грешака. Наредни противним биће им бугарски Лудогорец.

        Катаи је истакао да је Валета показала да није лоша екипа јер је много намучила Звезду. „Срећом, успели смо да преокренемо у обе утакмице“, додао је он.

        Славољуб Срнић је навео да је Звезди било тешко и да се види да екипа није довољно уиграна.

        - Препустили смо им превише шанси и то не сме да нам се понови против Лудогореца. Радићемо на томе да исправимо грешке. Биће тешко, Лудогорец је тим који улаже много новца, али надам се пролазу. Имамо и утакмицу против Напретка у којој ћемо покушати да наставимо серију победа - рекао је Срнић.

        Он је био асистент Катаију код гола за 2:1, а који је Звезда постигла у тренутку када је Предраг Сикимић лежао у противничком казненом простору.

        - Нисам видео да Сикимић лежи повређен, али и да јесам, мислим да не бих избацио лопту јер је то била шанса за гол, који смо и постигли - казао је Славољуб Срнић.

        Предраг Сикимић је рекао да није било лако, али да је срећан због победе.

        - Није било лако, али смо победили. Окрећемо се Лудогорецу, а биће феноменално ако не изгубимо тамо, па онда да у Београду решавамо ко ће проћи даље - поручио је Сикимић.

        Он је додао да није знао шта се дешава док је лежао на земљи, иако му је било чудно што се утакмице није прекинула.

        - Драго ми је што смо дали гол. Нисам од оних који се ваљају по земљи, баш ме је „насадио“ њихов играч и изгубио сам ваздух. Схватио сам да смо дали гол тек кад ми је пришао Катаи и рекао: „хајде устај, дали смо гол“ - казао је Сикимић.

        Звезда ће у првој утакмици трећег кола гостовати Лудогорецу следеће недеље у Разграду.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари