Саша Стојановић нова Звездина „седмица“

„ЗНАМ ДА СУ ОЧЕКИВАЊА ВЕЛИКА И НАДАМ СЕ ДА МОГУ ДА ПОМОГНЕМ

У ОСВАЈАЊУ ТИТУЛЕ, ШТО ЈЕ И НАЈВЕЋИ МОТИВ ЗА МОЈ ДОЛАЗАК“

Саша Стојановић

        Искусни фудбалер средине терена потписао је уговор до лета 2016. и најавио да ће учинити све да црвено-бели одбране титулу првака Србије.

        Саша Стојановић, који ускоро пуни 32 године, својевремено је као велики таленат отишао у ПСВ Ајндховен (2001), али у јакој конкуренцији није успео да се избори за статус првотимца.

        Каријера га је даље водила у мање холандске клубове, па на Кипар и у Израел, до родног Ниша. Последњих шест месеци играо је за румунску Универзитатеу Клуж.

         „Срећан сам што сам потписао за клуб какав је Црвена звезда. Знам да су очекивања велика и надам се да могу да помогнем у освајању титуле, што је и највећи мотив за мој долазак“, рекао је Стојановић приликом представљања на стадиону „Рајко Митић“.

         „И раније, конкретно, пре одласка у ПСВ, био сам близу Звезде, али је Раднички одлучио другачије. Суђено ми је било да после скоро 15 година ипак дођем“, истакао је Стојановић.

        Он ће у носити црвено-бели дрес са бројем седам, а истиче да му највише одговара игра на позицији истуреног везног, иза нападача.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари