Сад тврде да је Просинечког довео једино Иван Аџић

Фенерални секретар ФК Црвена Звезда Ђорђе Стефановић најавио промене у клубу

  • Владан Лукић није поднео оставку на функцију председника Звезде. Он је озбиљан човек, који ће остати у клубу, завршити послове које је започео и расписати изборе. И на њима ће о судбини ове Управе одлучити чланови клуба – саопштио Стефановић

        БЕОГРАД, (ФоНет) - У фудбалском клубу Црвена звезда нико није задовољан резултатима и ускоро ће бити неких промена, изјавио је генерални секретар црвено-белих Ђорђе Стефановић.

        "Да ће промена бити, биће. И то врло брзо. Да ли ће то бити сутра или за два или три дана, неких промена ће сигурно бити. У то не треба да сумњате. Свесни смо да када радите одређени период и нема резултата које Звезда заслужује, мора да дође до промена", рекао је Стефановић на конференцији за новинаре.

        Према његовим речима, спортски директор Иван Аџић, чију су оставку медији најављивали, обратиће се јавности за пар дана.

        "Иван је радио свој посао, селектирао екипу, довео тренера Просинечког. Овај клуб је добро организован и свако ради свој посао. Иван ће вам се обратити и рећи своје мишљење о послу који је обављао, а органи клуба ће одлучити каква је судбина било кога ко је запослен у Црвеној звезди", најавио је Стефановић.

        Генерални секретар црвено-бели демантовао је написе неких медија да је председник клуба Владан Лукић поднео оставку.

        "Лукић није поднео оставку. Он је озбиљан човек, који ће остати у клубу, завршити послове које је започео и расписати изборе. И на њима ће о судбини ове Управе одлучити чланови клуба. Верујем да ћемо као људи завршити полусезону, имамо још две утакмице, а потом ћемо ући у изборну процедуру", рекао је Стефановић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари