Проблем су повреде Лазовића и Кадуа

ПРОСИНЕЧКИ ИЗЈАВИО ДА

ЗВЕЗДА У ЈАГОДИНИ ИДЕ НА ПОБЕДУ

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Тренер фудбалског клуба Црвена звезда Роберт Просинечки изјавио је да Звезда у Јагодини, уз подршку навијача, може стићи до три бода, иако има проблема са повређеним играчима.

        „Све зависи од нас, пуни смо мотива, иако је сутрашњи противник добро уигран, верујем у победу“, поручио је Просинечки и додао да је Јагодина екипа вредна респекта. Просинечки је додао да очекује пун стадион у Јагодини, истичући да уз подршку навијача, Звезда може до три бода, иако има малих проблема са повређеним играчима, пре свега са Лазовићем и Кадуом.

        „Сутра идемо на победу, као и у свакој утакмици, у наредних седам дана чекају нас три изузетно тешке утакмице међу којима и вечити дерби“, упозорио је везиста црвено белих Милош Димитријевић.

        Он је нагласио да је главна одлика Звезде увек била добра игра у тешким тренуцима и истакао да верује да ће тако бити и у Јагодини.

        „Идемо полако, из меча у меч, најбитније је да се сутра у Београд вратимо са три бода која ће нам доста значити на самопоуздању“, оценио је Димитријевић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари