Пешић надмудрио Сагадина

Кошаркаши Црвене звезде победили су у Београду екипу Хелиоса из Домжала - 86:69

         БЕОГРАД, (ФоНет) - У утакмици 20. кола регионалне Јадранске лиге, кошаркаши Црвене звезде победили су у Београду екипу Хелиоса из Домжала резултатом 86:69 (20:14, 24:18, 26:17, 16:20) и са учинком од осам победа и 12 пораза задржали десето место на табели.

         Гости из Словеније, које преводи бивши тренер Црвене звезде Змаго Сагадин, допутовали су у Београд без већих амбиција и једини циљ им је био да изгубе са што мањом разликом. Разлика у квалитету била је очигледна, па гости могу да буду задовољни колико-толико часним поразом.

         Осим у неколико првих минута, кошаркаши Црвене звезде су се поигравали са противницима. Хелиос је у одбрани играо катастрофално и стицао се утисак да црвено-бели могу да дају кош кад год и како год пожеле.

         Тренер Црвене звезде Светислав Пешић дао је шансу свим игачима и сви осим Бранка Лазића успели су да се упишу у листу стрелаца. Посебно се истакао Омар Томас, који је постигао 15 кошева уз стопостотан проценат шута.

 

         Игром у данашњој утакмици Црвена звезда је показала да завршни турнир националног купа дочекује у доброј форми и да ће сигурно бити кандидат за титулу.

Црвена звезда: Човић 4, Цветковић 5, Илић 8, Лазић, Недовић 10, Лешић 8, Суботић 12, Николић 4, Томас 15, Милутиновић 7, Б. Поповић 7, П. Поповић 6.

Хелиос: Беседић, Јефтић 12, Марковић, Пашалић 10, Чебулар 3, Бубнић 14, Мочник, Петровић 2, Чешнар, Геј 20, Препелић 4, Болчина 4.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари