Милојевић: Посед лопте - као флертовање…

ШТО РЕЧЕ САМПАОЛИ, КАДА ЦЕЛО ВЕЧЕ ФЛЕРТУЈЕТЕ СА ДЕВОЈКОМ, А У ТРИ САТА ДОЂЕ НЕКО И - ОДВЕДЕ ЈЕ

Владан Милојевић

        Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да очекује тешку утакмици против Напретка у 27. колу Суперлиге, али да се нада победи и наставку добре серије.

       „Ово је трећа у низ утакмица коју играмо са екипама из горњег дела табеле. Очекује нас тешка утакмица, као и све претходне. Долази нам противник који је стабилан у свим сферама, једна добра екипа са квалитетним појединцима. Имају свој стил игре и пружају подједнако добре партије и на страни и на домаћем терену. Поразили су нас у првом делу првенства и то додатно говори о њиховом квалитету“, рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

        Он је изразио наду да ће са лепшим временом и навијачи у већем броју испунити трибине.

        „Увек нам је драже када их има много, када дају мојим момцима ветар у леђа јер су они то и заслужили. Нема дилеме да ће нас и на сутрашњој утакмици бодрити како само они умеју“, навео је Звездин тренер и додао да су сви играчи здрави, укључујући и Срђана Бабића који је имао мањи проблем са повредом претходне недеље.

        Милојевић је говорио и о важности поседа лопте на утакмици.

        „Уколико бих дубље анализирао посед лопте морао бих да откријем неке наше тактичке елементе. Све зависи како која екипа игра, ми не играмо на посед, већ практикујемо потпуно другачији фудбал. Посед лопте је најбоље описао тренер Хорхе Сампаоли чија екипа је имала већи посед лопте, а изгубила је утакмицу. Рекао је да већи посед значи исто толико као када цело вече флертујете са девојком, а у три сата дође неко и одведе је са собом“, закључио је Милојевић.

        Утакмица између Црвене звезде и Напретка игра се сутра од 18:30 сати.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари