Лалатовић: Празне трибине велики хендикеп

ПРЕД УТАКМИЦУ У НОВОМ ПАЗАРУ, ТРЕНЕР ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ КАЖЕ

ДА НЕ ЖЕЛИ ДА ОПТЕРЕЋУЈЕ ИГРАЧЕ ПРИЧАМА О ТИТУЛИ

Саша Стојановић и Ненад Лалатовић

        Пред Црвеном звездом је нови изазов. У суботу, од 15:30 часова (директан тв пренос Арена спорт 1), гостује Новом Пазару. Било би то и те како вруће гостовање да Нови Пазар није кажњен играњем без присуства публике.

        Али, ни овако неће бити лако екипи Ненада Лалатовића.

         „Очекује нас јако битна и тешка утакмица. У Новом Пазару ћемо играти без навијача, што је за нас велики хендикеп. Циљ је да одиграмо најбоље у сезони и вратимо се са победом. Неће бити лако, играћемо као и против осталих екипа и покушаћемо да их нападнемо на њиховом терену“, рекао је Лалатовић на конференцији за новинаре на стадиону „Рајко Митић“.

        После неколико киксева Партизана, Црвена звезда се приближила Партизану на само два бода.

         „Нико не може да обећа десет победа до краја, али лепо је видети када је предност смањена на минус два. Лакше се дише, не желимо да оптерећујемо играче, али трудићемо се да победимо у свим мечевима до вечитог дербија са Патртизаном и да у лепом расположењу дочекамо тај меч“, рекао је Лалатовић.

        Једна од тема конференције за новинаре био је и Милош Босанчић, који је у изјави за поједине данашње новине, рекао да „не зна зашто је склоњен на клупу“.

        Лалатовић каже да та изјава није пореметила атмосферу у екипи.

         „Босанчић је добар момак, али изгледа се још није привикао на Црвену звезду. Требало је да поприча са мном да му објасним шта је Црвена звезда. Врата моје канцеларије су увек отворена за свакога и није требало да даје изјаве и излази у медије с тим јер то није за новине. Данас ћу му на састанку у четири ока објаснити како треба да се понаша. Он сматра да би требало више да игра, али шансу су добили Катаи и Стојановић“, каже Лалатовић.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари