Лалатовић: На победу против Јагодине

ЖЕЛИМО ДА ОДИГРАМО КАО ПРОТИВ РАДНИЧКОГ

И ЗАБЕЛЕЖИМО ПОБЕДУ - ТРЕНЕР ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

Саво Павићевић и Ненад Лалатовић

        Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да га у другом колу Суперлиге против Јагодине занима искључиво победа, иако поново неће моћи да рачуна на новајлије.

        - Очекује нас јако тешка утакмица. Долази нам екипа која је променила само два играча из претходне сезоне. Искусни су, резултати говоре да су добар тим. У претходне две године су освојили куп и још једном играли у финалу. Ипак, ми смо Црвена звезда и име ривала нас не занима. Желимо да одиграмо као против Радничког и забележимо победу - рекао је Лалатовић на конференцији за медије на Маракани.

        Како тренутно ствари стоје, Звезда ни у сутрашњем мечу неће моћи да рачуна на новајлије, јер није регулисала дуговања.

        - Сумњам да ће нешто да се промени, највероватније ће играти они који су почели првенство. Уигравао сам ту стартну поставу, али ако се нешто промени, променићу два играча у тиму - казао је Лалатовић.

        Он је додао да још није одредио ко ће заменити Ненада Милијаша на месту капитена. Искусни везиста до краја августа требало би да пређе у редове турског друголигаша Манисе.

        - Милијаш је још увек са нама. Он би требало да се договори са управом клуба. Турци су већ објавили, али Милијаш још није дефинитивно одлучио, све ће се знати у наредне две недеље - навео је Лалатовић.

        Он је поновио како би волео да се у клуб врати дефанзивац Александар Луковић, који је тренутно без ангажамана и одржава форму са црвено-белима.

        - Он би сигурно имао места у екипи. Ради се о одличном играчу и добро је физички припремљен. Требало би да покуша да се договори са Управом и оно што видим је да не би имао ништа против да остане, бар до децембра - закључио је Лалатовић.

        Везиста Звезде Вукан Савићевић рекао је да искључиво од његовог тима зависи исход меча са Јагодином.

        - Они су искусан тим, дуго су на окупу. Очекујем лепу представу са доста голова и наставак нашег победничког низа - поручио је Савићевић.

        Утакмица другог кола Суперлиге између Црвене звезде и Јагодине игра се у суботу од 21 сат.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари