И Максимовић у Звезди

ВЕЋ ДРУГИ УЖИЧАНИН У РЕДОВИМА ЦРВЕНО-БЕЛИХ

  • Чим сам чуо да је Звезда заинтересована за мене, разговарао сам са председником Слободе и изразио жељу да дођем на Маракану, и веома ме радује што се то и догодило, изјавио Никола Максимовић

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Црвена звезда је данас потписала четвородогишњи уговор са младим репрезентативцем Србије, дефанзивцем Николом Максимовићем, који је дошао из ужичке Слободе.

        Максимович је нагласио да је неизмерно срећан што је коначно задужио Звездин дрес са бројем 31.

        „Хвала свима, мом бившем клубу, Црвеној звезди, као и тренеру Просинечком што су ми омогућили да од данас будем овде, у клубу за који навијам. Чим сам чуо да је Звезда заинтересована за мене, разговарао сам са председником Слободе и изразио жељу да дођем на Маракану, и веома ме радује што се то и догодило“, рекао је Максимовић.

        Он је истакао да му је највећи идол Немања Видић, некадашњи играч Црвене звезде.

        „Сви знамо какву је каријеру направио, и баш као и ја она је почела преласком из Ужица у Београд. Свестан сам колико је рада и труда преда мном, уколико желим да направим у спортском смислу, барем приближан успех као капитен Манчестер Јунајтеда“, закључио је Максимовић.

        Дан пре Максимовића из ужичке Слободе у Звезду је стигао и нападач Филип Касалица.

        Раније су уговоре са Звездом потписали повратник Марко Перовић, фудбалер Рада Лука Миливојевић, доскорашњи бек Борца из Чачка Филип Младеновић, као и трио из омладинског погона Јован Крнета, Огњен Ожеговић, Петар Ђуричковић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари