И Касалица потписао за Звезду

УПРАВА КЛУБА ИСПУНИЛА ПРОСИНЕЧКОМ ЈОШ ЈЕДНУ ЖЕЉУ

  • Могу да кажем да сам један сан доласком на Маракану остварио, а следећи је освајање трофеја, истакао је двадесетрогодишњи нападач Филип Касалица који верује да ће се стручном штабу наметнути својим играма а головима обрадовати Звездине навијаче

         БЕОГРАД, (ФоНет) - Фудбалски клуб Црвена звезда представио је ново појачање, доскорашњег нападача ужичке Слободе Филипа Касалицу, који је потписао трогодишњи уговор са црвено-белима.

         Генерални секретар клуба Ђорђе Стефановић је рекао да је после коректних преговора у Звезду стигао играч који је обележио јесењи део првенства.

         „Преласком у Црвену звезду каријера младог репрезентативца Србије ће наставити да тече узлазном путањом. Филип је био велика жеља нашег тренера и ми смо успели да му је услишимо“, рекао је Стефановић и најавио да ће се Касалица 10. јануара појавити на прозивци са осталим првотимцима.

         Касалица, који ће носити дрес са бројем 17, рекао је да се, за разлику од преговора на нивоу руководстава клубова, он брзо договорио око сарадње са клубом за који одувек навија.

         „Могу да кажем да сам један сан доласком на Маракану остварио, а следећи је освајање трофеја“, истакао је двадесетрогодишњи нападач.

         Касалица верује да ће се стручном штабу наметнути својим играма и да ће головима обрадовати Звездине навијаче. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари