ФКЦЗ: Већим јединством на медијске нападе

УПРАВНИ ОДБОР ПОХВАЛИО РЕЗУЛТАТЕ БОЖОВИЋЕВИХ ИЗАБРАНИКА,

КОЈИ ДРЖЕ ПРВО МЕСТО НА ТАБЕЛИ

      „Маракана”

        Фудбалски клуб Црвена звезда објавио је да у наредним данима очекује „нове медијске нападе и наручене хајке” поводом најављених избора.

        Управни одбор је на састанку који је одржан у уторак најавио да ће на све нападе реаговати јединством и још бољим играма на терену.

        Избори за председника фудбалског клуба Црвена звезда заказани су за 11. октобар, а још није познато ко ће се све на њима кандидовати.

        Последњих недеља виђене су размирице на релацији између Ивице Тончева и Небојше Човића, који су се помињали као главни кандидати за председника.

        „Управни одбор недвосмислено одбацује, као злонамерне и наручене, све медијске наступе појединаца који тумаче изборну процедуру на свој начин називајући је нелегитимном, а са циљем разбијања успостављеног јединства унутар клуба на свим нивоима. Управни одбор је закључио да се у наредним данима могу очекивати нови медијски напади и нове наручене хајке са циљем дестабилизације Црвене звезде, али да ће наш клуб на то одговорити са још већим јединством на свим нивоима, и са још бољим играма на путу освајања шампионске титуле”, стоји у саопштењу Звезде у којем се додаје да нико не може да утиче на регуларност целокупног изборног поступка.

        Управни одбор је такође похвалио резултате изабраника Миодрага Божовића, који држе прво место на табели Суперлиге са 29 бодова, осам више од Јавора, а девет од браниоца титуле Партизана.

        „Констатовано је да је ово најуспешнији старт Црвене звезде у последњих 15 година и да се тиме реализује један од постављених циљева на Скупштини одржаној у јулу ове године, а то је освајање шампионске титуле”, наглашава се у саопштењу.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари