Џајић ударио Човића и поднео оставку!

ВЕЋИ СУКОБ СПРЕЧИЛА НЕКОЛИЦИНА ПРИСУТНИХ

КОЈИ СУ СЕ ЗАТЕКЛИ БЛИЗУ ЏАЈИЋЕВЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ

Човић и Џајић

        ПРЕДСЕДНИК фудбалског клуба Црвена звезда Драган Џајић, након физичког обрачуна са потпредседником Небојшом Човићем, данас је поднео оставку, објавили су београдски медији.

       Наводи се да се инцидент, у којем је Џајић ударио Човића, догодио на Маракани.

       „Блиц“ пише да је Џајић ударио Човића после краће препирке и отишао са стадиона, подневши неопозиву оставку, док поједини медији јављају да је председник Црвене звезде само покушао да се физички обрачуна.

       „Блиц“ подсећа да је дан раније Човић поручио како ће дићи руке од „црвено-белих“ ако се не успостави систем који ће брзо и ефикасно функционисати, а директно је критиковао првог човека Звезде што нису потписани споразуми са Слободом и Борцем.
Зато су наводно Човић и Џајић у лошим односима већ дуже време.

       „После неколико размењених псовки и увреда дошло је и до песничења. По једној верзији Човић је ескивирао Џајићев покушај да га удари, а овај пао на фотељу! По другој, председник Звезде је успео да докачи првог човека КК Црвена звезда“, написао је београдски „Спортал“.

       „Пре него што су ушли у клинч, Човић је Џајићу поручио да је лопов и нерадник, а овај му је узвратио псовкама. Реакцијом неколицине присутних који су се затекли близу Џајићеве канцеларије спречен је већи сукоб, а Човић и Џајић су одмах потом отишли свако на своју страну“, преноси „Спортал“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари