Џајић остаје председник

СМИРУЈЕ СЕ СИТУАЦИЈА У ЗВЕЗДИ, ВУЧИЋ ДЕМАНТОВАО ДА ЈЕ ТОКОМ НОЋИ

ПОСРЕДОВАО У МИРЕЊУ ДВОЈИЦЕ ПРВИХ ЉУДИ 

Драган Џајић

  • Имали смо консултације око последњих дешавања и нећемо имати никакве хитне састанке. Имаћемо редовну седницу Управног одбора у понедељак, клуб функционише најнормалније и све иде по редовној процедури, рекао је потпредседник клуба Славиша Кокеза
  • Генерални секретар ФК Црвена Звезда Милорад Зечевић: Разговарао сам са Џајићем и јуче и данас, причали смо о прелазном року, а не о јучерашњем инциденту. Не доводи се у сумњу његов рад

        ПРВИ радни дан у фудбалском клубу Црвена звезда после сукоба између председника Драгана Џајића и потпредседника клуба Небојше Човића протекао је неуобичајено мирно, страсти се полако смирују, а није било ни најављене седнице Одбора за хитна питања.

       Иако се Џајић ни Човић данас нису појавили на Маракани, потпредседник Славиша Кокеза рекао је да клуб нормално функционише и демантовао писање медија да је између њих двојице било физичког сукоба.

       „Имали смо консултације око последњих дешавања и нећемо имати никакве хитне састанке. Имаћемо редовну седницу Управног одбора у понедељак, клуб функционише најнормалније и све иде по редовној процедури“, рекао је Кокеза новинарима на стадиону Црвене звезде.

       Он је објаснио да медији нису у праву кад тврде да је дошло до физичког обрачуна између Џајића и Човића.

       „До физичког сукоба није дошло, иако је било полемике и расправе. Знам да новинари желе сензације, али нормално је - кад постоји радна атмосфера - да има и различитих мишљења. Клуб је живи организам“.

       Кокеза је навео да је непотребно причати о Џајићевом одласку.

       „Разговарали смо и са Џајићем и Човићем, очекујем да они у наредном периоду долазе нормално на стадион. Једини наш председник је Драган Џајић и глупо је причати о томе“, поручио је он.

       Информације о Џајићевој оставци негирао је и генерални секретар клуба Милорад Зечевић.

       „Не знам да ли је Џајић изговорио да неће бити председник, јер нисмо заједно напустили Маракану пошто сам имао обавезе на факултету. Разговарао сам са Џајићем и јуче и данас, причали смо о прелазном року, а не о јучерашњем инциденту. Не доводи се у сумњу његов рад, данас је његов план био празан, зато га нема на послу. Знам га од своје 15 године, преживели смо заједно многе тешке тренутке, свима је позната његова толеранција, али ако пређете границу његовог стрпљења, видећете да је и он човек од крви и меса“, истакао је Зечевић и додао да је и са Човићем јуче разговарао више пута, али о уговору Николе Петковића и све је прошло без проблема и тензије“.

       Истовремено, демантована је информација да је током ноћи дошло до састанка између првог потпредседника Владе Александра Вучића са Џајићем и Човићем.

       „Нисам се састао са Џајићем и Човићем, нити сам на било који начин посредовао између њих“, рекао је Вучић новинарима у Скупштини Србије.

       Двојица високих функционера црвено-белих сукобили су се јуче на Маракани, где је Џајић, наводно, ударио Човића после краће препирке и након тога напустио стадион уз најаву да подноси оставку.

       Човић је недавно јавно критиковао Џајића и његове сараднике да споро раде и не решавају нагомилане проблеме у клубу.

       Као пример, Човић је навео да нису потписани споразуми са ужичком Слободом и чачанским Борцем о регулисању дугова, после чега би ови клубови требало да повуку менице.

       Џајић је крајем прошле године прво дошао на чело Радне групе, а потом је поново изабран за председника на Скупштини, на којој је на функцију дошао и Човић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари