Доналд: Ми смо Звезда и идемо на победу…

МИЧЕЛ ЈЕ У ПРОШЛОЈ СЕЗОНИ БИО ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ИГРАЧА ЦРВЕНО-БЕЛИХ У СВА ТРИ ДЕРБИЈА

Мичел Доналд

  • На нама је да испунимо захтеве шефа и да дамо све од себе на терену - каже Стевановић. Мирни смо у главама, знамо шта нас чека - поручио је Ристић

        СЛАВА победнику. Као римски императори, фудбалери Партизана и Црвене звезде и у 152. вечиту причу улазе са, традиционално, истим слоганом - идемо на победу.

        Ален Стевановић прошле године дебитовао је за Партизан у вечитом дербију голом, али у поменутом мечу доживео пораз 3:1. Његов тим улази у дуел са девет бодова заостатка.

        - На нама је да испунимо захтеве шефа и да дамо све од себе на терену. Свако од нас једва чека да истрчи на терен. Потребна нам је мирна глава, верујем да ова екипа има потенцијал да одигра добру утакмицу. Звезда неспорно има квалитет, показала је то и прошле године, ево и сада на старту. Али не треба ићи претерано и гледати у туђи табор, пре свега да погинемо на терену, да испунимо захтеве шефа - истакао је Стевановић.

        У табору црвено-белих влада привидан мир. Мичел Доналд и Михаило Ристић су уз осмехе у „Ред стар шопу“ потписивали албуме са сличицама и ћаскали са навијачима.

        - Очекивања „звездаша“ су увек иста, а то је победа у дербију. Узбуђење је све веће како се утакмица приближава, јер је дерби увек пун емоција и набоја - истакао је Ристић, који је спреман да у случају неиграња Луковића понесе капитенску траку и преузме велику одговорност.

        Звезда је у серији победа, има мањи притисак.

        - Не знам да ли смо растерећени, али имамо самопоуздање. Мирни смо у главама. Знамо отприлике шта нас чека, каква ће утакмица бити тамо. Нико не може да зна шта ће бити и како ће се завршити, а ми ћемо да играмо максимално и да идемо на победу.

        Мичел Доналд је у прошлој сезони био један од најбољих играча Звезде у сва три дербија.

        - Као и увек, очекујем леп фудбал, то је најважнија утакмица у сезони. Играо сам три пута против Партизана откако сам овде и уживао сваки пут. Посебно волим дерби јер га никада нисам изгубио. Даћу све од себе да тако и остане. Поштујем противника, добра су екипа, али ми смо Црвена звезда и идемо на победу, као и увек - рекао је Доналд и додао да би волео да затресе и мрежу. - Потрудићу се да после два гола на европским утакмицама упишем и први на дербију. У последњих неколико утакмица чешће шутирам, опробаћу шут и вечерас.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари