Дауда исплаћен, остаје на Маракани

ГРАДОМ ЈЕ ПРОСТРУЈАЛА ГЛАСИНА О СЕНЗАЦИОНАЛНОМ ТРАНСФЕРУ НИГЕРИЈЦА У ПАРТИЗАН, ПО РЕЦЕПТУ БРАЗИЛЦА КЛЕА

        Црвена звезда је у прошлости често губила квалитетне стране фудбалере, јер клуб није могао на време да измири своје финансијске обавезе.

       Овог пута, у случају Абиоле Дауде (25), није направљена таква грешка.

       Нигеријац, који је само на неким мечевима пролећне полусезоне наговестио велике могућности, исплаћен је упркос незавидном стању у клупској каси!

       „У понедељак пре подне сам био у клубу. У току су биле припреме за седницу Управног одбора, тако да нисам могао да добијем потпуну информацију, али је чињеница да је Дауда исплаћен. Нисам сигуран да ли је добио највећи део заосталих примања или цео износ - свакако је добио довољно да буде задовољан и он ће остати фудбалер Црвене звезде“, рекао је менаџер Мишко Богдановић.

       Богдановић је додао да ће и последње недоумице око Даудиног статуса - ако их још има - бити 100 одсто решене када се његов главни менаџер, Швеђанин Патрик Мерк, врати са службеног пута из Јужне Америке.

       У међувремену, градом је прострујала гласина о сензационалном Даудином трансферу у Партизан, по рецепту Бразилца Клеа.

       „Сада, када је исплаћен, он нема аргумент да пређе ни у Партизан, ни у било који други клуб. Дауда има уговор до краја сезоне 2014/15 и он остаје Звездин играч“.

       Потпредседник црвено-белих Небојша Човић увече је, након седнице УО, такође изјавио да је стрелац четири гола у Јелен Суперлиги Србије и асистент код још три исплаћен.

       „Видећемо шта ће бити даље. Он је квалитетан играч, а за такве је потребан новац“.

       Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари