ЧОВИЋ: Што се збило у кући, остаје у кући

НА МАРАКАНИ САСТАНАК ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА ПОВОДОМ ЏАЈИЋЕВЕ ОСТАВКЕ 

         ПОТПРЕДСЕДНИК Црвене звезде Небојша Човић није остао је нем поводом јучерашњег инцидента са председником клуба Драганом Џајићем истакавсси да ће све бити решено кроз клупске структуре.

        Двојица високих функционера црвено-белих сукобили су се јуче на Маракани, где је Џајић, наводно, ударио Човића после краће препирке и након тога напустио стадион уз одлуку да подноси оставку.

         - Између нас већ неко време постоји расправа по неким питањима везаним за функционисање клуба. Иако су одлуке Управног одбора биле једногласне, све ћемо кроз клупске структуре решити у нашој куцхи. Не желим ништа више да коментаришем - изјавио је Човић за „Спортски журнал“.

        Како незванично сазнајемо, после бурне среде на „Маракани“ и навијачи клуба су одржали састанке са главним актерима инцидента. Појединачно су вође навијача причале са Човићем и Џајићем којијма су предложили да се за добробит клуба пређе преко свих неспоразума и да се закопа „ратна секира2 како би се заједничким снагама изборили са огромним проблемима у којима се српски тим тренутно налази.

         Човић је недавно јавно критиковао Џајића и његове сараднике да споро раде и не решавају нагомилане проблеме у клубу. Као пример тога, Човић је навео да нису потписани споразуми са ужичком Слободом и чаћанским Борцем о регулисању дугова, после чега би ови клубови требало да повуку менице. Џајић је иначе крајем прошле године прво дошао на чело Радне групе, а потом је поново изабран за председника на Скупштини, на којој је на функцију дошао и Човић.

         Поједини функционери црвено-белих раније синоћ изјавили су да немају информације о инциденту и изразили уверење да Џајић ипак остаје на челу клуба.

        Међутим, данас ће се на „Маракани“ састати Одбор за хитна питања ФК Црвена звезда и разматрати даље кораке поводом оставке Драгана Џајић поднео оставку.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари