Божовић: Све осим победе било би катастрофа

ТРЕНЕР ФУДБАЛЕРА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ О АМБИЦИЈАМА ЊЕГОВЕ ЕКИПЕ ДА ОСВОЈИ КУП СРБИЈЕ

Миодраг Божовић

  • Искуство нас учи да будемо опрезни, прошле године испали смо од Борца, а пре две године испали смо у осмини финала - истакао је тренер Црвене звезде пред меч са БСК из Борче

        Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић изјавио је да је један од задатака његове екипе да освоји Куп Србије али да у предстојећу утакмицу осмине финала против БСК из Борче мора да уђе опрезно, после лоших резултата из претходних година у том такмичењу.

        - Куп је такмичење које нас интересује и један од задатака је да га освојимо. Искуство нас учи да будемо опрезни, прошле године испали смо од Борца, а пре две године испали смо у осмини финала. Неће бити лако, свако воли да нешто направи у купу. У том такмичењу нема исправке. Надам се да ћемо добро одиграти и све осим наше победе било би катастрофа - рекао је Божовић на конференцији за новинаре у Београду.

        Црвена звезда и БСК из Борче играју меч осмине финала Купа Србије у среду у 16 часова на стадиону „Рајко Митић“.

        Божовић је рекао да су осим Гелора Канге сви играчи здрави и да ће се трудити да у сутрашњем дуелу пружи шансу играчима који су до сада имали мању минутажу. Он је додао да ће од почетка играти Андрија Луковић, а да ће у саставу сигурно бити Уго Вијеира.

        Упитан да ли познаје играче БСК-а, Божовић је рекао да је неколицина њих поникла у Црвеној зведи.

        - Неки играчи су тренирали са нама, били су на припремама пре годину дана. Без обзира на то, сви против Црвене звезде имају велики мотив, поготово они који су поникли у клубу. Без намере да увредим, да су били бољи остали би у Звезди - рекао је он.

        На питање какву игру БСК-а очекује у мечу са Звездом, Божовић је рекао да се нада да ће његова екипа принудити противника да се брани, без обзира на стил игре који БСК изабере.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари