Божовић: Прво Валета, па онда о трећем колу

АКО ПРОЂУ У 3. КОЛО КВАЛИФИКАЦИЈА, ИДУ НА БОЉЕГ ИЗ ДВОМЕЧА ЛУДОГОРЕЦА И МЛАДОСТИ

Миодраг Божовић

  • Још увек нисмо елиминисали Валету, тако да не можемо да коментаришемо друге. Треба ићи корак по корак, морамо да останемо на земљи - јасан је тренер Звезде

        Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић није желео данас да коментарише жреб за трећу рунду квалификација за Лигу шампиона и додао да црвено-бели прво треба да заврше посао против Валете.

        - Ми још нисмо елиминисали Валету да бисмо могли да коментаришемо неког другог. То никако није добро. Морамо да размишљамо о ономе што нам следи у уторак и како да завршимо тај дуел на прави начин. Тек после себи можемо да дозволимо да коментаришемо друге - рекао је Божовић за сајт клуба.

        Фудбалери Црвене звезде, ако прођу у треће коло квалификација за Лигу шампиона, играће против бољег из двомеча бугарског Лудогореца и подгоричке Младости, одлучено је данас жребом у Ниону. Лудогорец је у првој утакмици победио Младост са 2:0.

        Звезда је у првој утакмици победила на гостујућем терену са 2:1, а реванш је на програму у уторак у Београду.

        - Треба ићи корак по корак. Не треба стварати еуфорију, морамо да будемо чврсто на земљи. Зато, прво Валета, па остали - додао је Божовић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари