Ватерполо шампиони и ВСС за малог Андреју

САВ ПРИХОД ОД УЛАЗНИЦА ЗА МЕЧ СРБИЈА ПРОТИВ ТИМА СВЕТА ИДЕ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ

  • Живко Гоцић и Слободан Никић ће имати величанствен опроштај од националног тима коме су за 14 година подарили укупно 55 медаља и освојили све што се могло освојити

        Опроштајни меч Живка Гоцића и Слободана Никића од репрезентације у коме ће Србија играти против Тима света изазвао је велико интересовање.

        За овај ватерполо спектакл који ће се одржати 23. децембра у 18 сати на Ташмајдану влада велико интересовање, а за само пар дана продато је преко 700 улазница.

        Карте се могу купити на свим продајним местима Евентима по цени од 300 динара, а одлуком руководства Ватерполо савеза Србије сав приход од продаје улазница иде у хуманитарне сврхе и биће усмерен за помоћ петогодишњем Андреју Петровићу који болује од церебралне парализе.

       „Нема сумње да ће трибине базена на Ташу бити пуне и да ће Живко Гоцић и Слободан Никић имати величанствен опроштај од националног тима коме су за 14 година подарили укупно 55 медаља и освојили све што се могло освојити“, са поносом каже председник Ватерполо савеза Србије Милорад Кривокапић и додаје:

        „Морам да нагласим да бесплатних карата нема, све улазнице се плаћају из простог разлога јер сав приход од продаје иде у хуманитарне сврхе. Желимо да сакупимо што више новца за помоћ малом Андреју Петровићу па ће и Ватерполо савез Србије за своје госте платити улазнице. Такође, када су чули да ће приход од улазница ићи у хуманитарне сврхе и Гоцић и Никић су инсистирали да за своје пријатеље и званице они купе карте, као и остали репрезентативци. У базену ћемо имати највеће звезде светског ватерпола, цена улазнице од 300 динара је сасвим приступачна, а с обзиром да трибине Таша могу да приме 2.000 посетилаца сигуран сам да ће се тражити карта више“, рекао је Кривокапић.

        Први човек српске куће ватерпола истакао је да све структуре Савеза вредно раде на организацији овог догађаја и да све иде по плану:

        „Манифестација под називом Дани ватерполо шампиона за нас има велику симболику и значај. Утакмици између Србије и Тима света дан раније ће претходити и новогодишњи коктел којим ћемо обележити више него успешну 2016. годину која је на измаку“, закључио је Кривокапић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари