Ватерполисти Србије „потопили“ и Бразил

РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗАБЕЛЕЖИЛА ЈЕ И ТРЕЋУ ПОБЕДУ (16:7) У ЧЕЉАБИНСКУ, НА ЗАВРШНОМ ТУРНИРУ СВЕТСКЕ ЛИГЕ, И ТАКО ЗАВРШИЛА КАО ПРВА У ГРУПИ

Филип Филиповић

         Ватерполо репрезентација Србије забележила је и трећу победу на завршном турниру Светске лиге, савладавши Бразил са 16:7 (5:1, 4:1, 5:3, 2:2), и тиме завршила као прва у групи.

         Стрелци за Србију били су са по три поготка Живко Гоцић и Филип Филиповић, по два гола дали су Вања Удовичић, Милош Цхук, Слободан Никић и Стефан Митровић, док су се по једном уписали Милан Алексић и Душан Мандић.

         Сутра у 19.15 по локалном односно 15.15 по средњеевропском времену наш тим игра са последњим саставом из друге групе у којој играју САД, Црна Гора, Јапан и Мађарска.

         - Није било свежине, због тога је и пала концентрација у једном тренутку. Очекивао сам да ће после јаких тренинга доћи до тога. Играчи имају слободно после подне и верујем да ћемо од сутра бити освежени - казао је селектор Дејан Савић.

         Играчи су пожурили у хотел, једва чекајући одмор, а Живко Гоцић је у пролазу добацио:

         - Резултат јесте увек важан, али је нама у битније да ухватимо залет за Барселону. Бразил нас није натерао на велики напор, али се осетило да смо мало тешки и због тога је било неких грешака које ће, сигуран сам, нестати како време буде пролазило - рекао је Гоцић.

         Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари