Ватерполисти Србије ће ићи на злато у Барселони

НАЈОПРЕЗНИЈЕ ТРЕБА ПРИЋИ СЕЛЕКЦИЈИ АУСТРАЛИЈЕ, ОНИ СУ ДО САДА ИЗНЕНАДИЛИ МНОГО ЕКИПА, МАЛО ЈЕ ФАЛИЛО И НАС

         Ватерполиста Србије Слободан Никић изјавио је данас да ће он и његови саиграчи свакако ићи на злато на светском првенству у Барселони, напомињући да је могућ успех који је остварен у Риму 2009. године.

         - О медаљи размишљате тек када дођете до финалне утакмице, а притом најбитнија је четвртина финала, јер се тада одлучује ко ће ући у борбу за неку од медаља - истакао је Никић.

         Голман Гојко Пјетловић оценио је да у Барселони неће бити лаких противника.

         - Најопрезније треба прићи селекцији Аустралије, они су до сада изненадили много екипа, мало је фалило и нас да победе на протеклој Олимпијади - подсетио је Пјетловић.

         Репрезентативац Андрија Прлаиновић указао је на то да ће током такмичења у Барселони, температуре сигурно бити високе, што може према његовим речима, бити отежавајући фактор.

         - Велике врућине ће сигурно отежавати турнир, такмичење је велико, потстоји и групна фаза, а после тога се игра на испадање, тешко је доћи и до полуфинала, а поготово до светског злата - објаснио је Прлаиновић.

         Први „сидраш“ репрезентације Душко Пјетловић сматра да Србија може да оствари сјајан резултат, уколико не буде неочекиваних проблема са повредама.

         - Очекујемо да остваримо највише циљеве, мислим да можемо доста да постигнемо, надам се да нас повреде неће спречити - закључио је Пјетловић.

         Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари