Српски ватерполисти почињу припреме за ОИ

ОВЕ СЕДМИЦЕ НАШИ ЋЕ СЕ ПРИПРЕМАТИ СА СЕЛЕКЦИЈОМ САД,

КОЈУ ВОДИ ДЕЈАН УДОВИЧИЋ

Гојко Пијетловић

  • Светски и европски прваци знају свој циљ, али не желе да подлегну притиску да морају да освоје злато по сваку цену

        НЕМАЈУ времена за предах. Ватерполисти у понедељак у Београду почињу припреме за Олимпијске игре у Рију. Светски и европски прваци знају свој циљ, али не желе да подлегну притиску да морају да освоје злато по сваку цену. Изабраницима Дејана Савића најважније је да сви буду здрави и максимално спремни за најважније такмичење у последње четири године.

        Како је прекјуче завршен Фајнал сикс Лиге шампиона (тријумфовао дубровачки Југ), кормилар Србије је одлучио да најискуснијима: Филиповићу, Прлаиновићу, Душку Пијетловићу, Гоцићу, Алексићу, Стефану и Браниславу Митровићу да седмодневни одмор, тако да ће данас прозвати: Гојка Пијетловића, Ристичевића, Добожанова, Ћука, Мандића, Драшовића, Ранђеловића, Убовића, Вица, Никића, Асановића, Рогача, Суботића, Гогова, Јакшића, Страхињу и Виктора Рашовића.

        Ове седмице наши ће се припремати са селекцијом САД, који води некадашњи стратег Србије Дејан Удовичић. Комплетни ће бити од 13. јуна у Крагујевцу, а од 21. До 26. У Кини их очекује одбрана злата у Светској лиги. У јулу су припреме, турнир у Бору, а 30. путују у Рио де Жаниеро.

        У нашем табору истиче да резултат на Ф8 Светске лиге није у првом плану, да ће тренирати и играти, а да ће се форма назрети после турниру од 14. до 17. јула у Бору.

        На нама је да радимо цело лето, јер имамо велике амбиције - истиче Никола Јакшић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари