Србија без Никића и Мандића у Светској лиги

„ДЕЛФИНИ“ НА ФИНАЛНОМ ТУРНИРУ У ХУЕЈЏОУ У ГРУПИ СА БРАЗИЛОМ, КИНОМ И САД

Дејан Савић

        Селектор репрезентације Дејан Савић саопштио је списак од 15 играча који ће представљати Србију на финалном турниру Светске лиге у Хуејџоу од 21. до 26. јуна.

        Од стандардних репрезентативаца на списку нема Слободана Никића и Душана Мандића. Први има обавеза у Галатасарају, док је други повређен.

        „Због познатих разлога не рачунамо на Никића и Мандића који би требало да нам се прикључе по повратку из Кине. Ове године ФИНА је одредила да у сваком мечу екипа буде од 13 играча који могу да се током турнира мењају са још двојицом. Рекао сам и раније да су нама тренинзи у првом плану, а сусрети ће нам послужити да видимо у каквом смо стању“, рекао је Савић.

        Србија је на финалном турниру Светске лиге у групи са Бразилом, Кином и САД, док су у другој групи Грчка, Италија, Аустралија и Јапан.

        Репрезентација Србије брани трофеј у Светској лиги.

        На списку Дејана Савића су: Гојко Пијетловић, Бранислав Митровић, Филип Филиповић, Живко Гоцић, Виктор Рашовић, Милан Алексић, Никола Јакшић, Сава Рандјеловић, Стефан Митровић, Страхиња Рашовић, Милош Ћук, Андрија Прлаиновић, Гаврил Суботић, Душко Пијетловић и Немања Убовић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари