Савић: У финалу ЕП играју - два домаћа тима

ОБЕ СЕЛЕКЦИЈЕ СУ ЗАСЛУЖЕНО У ФИНАЛУ, ФИНАЛЕ ЈЕ ЈЕДНА ВЕЛИКА УТАКМИЦА И СВЕ ЈЕ ОТВОРЕНО

Дејан Савић

  • Сигурно је да се већина нас потајно надала оваквом финалу, јер реално, по приказаном и Србија и Црна Гора су показале да су тренутно две најбоље екипе, каже Дејан Савић

        Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић оценио је да ниједна селекција није непобедива, да и његова екипа има мане, и додао да ће у предстојећем финалу Европског првенства против Црне Горе у Београдској арени публика имати прилику да гледа и ужива у игри два домаћа тима.

         „Неко је питао да ли Србија има мане. Свако има мане, свака екипа и нико није непобедив, тако да сутра очекујем велику борбу и надам се да ће пуна Арена да ужива, јер ће и једна и друга репрезентација играти пред домаћом публиком“, рекао је Савић уз осмех.

        Он је рекао да су обе репрезентације заслужено у финалу и додаје да очекује отворену борбу.

        „Сигурно је да се већина нас потајно надала оваквом финалу, јер реално, по приказаном и Србија и Црна Гора су показале да су тренутно две најбоље екипе. Црна Гора је имала неколико пехова и лошу атмосферу у прошлости, али је променом тренера дошла до изузетне атмосфере“, рекао је Савић новинарима у београдском Хотелу М.

        „Они су агресивношћу победили Италијане и Мађарску до финала. Обе селекције су заслужено у финалу. Финале је једна велика утакмица и све је отворено“, додао је српски селектор.

        Капитен репрезентације Живко Гоцић сложио се са Савићем да су обе репрезентације показале највише на првенству и додао да ће он и његови саиграчи у сутрашњем финалу пружити свој максимум у борби за златну медаљу.

        „Они су веома добра екипа. Не треба претерано да се прича о њима. Сигурни смо сви да ће бити тешка и неизвесна утакмица до последњег момента. Ми ћемо да се потрудимо да урадимо све што је у нашој моћи да ова већ освојена медаља око врата буде најсјајнија. Финале је утакмица која са собом носи много ствари. Спремни смо да урадимо све у што је нашој моћи, а да ли је то довољно видећемо сутра око 19.00“, рекао је Гоцић.

        Финале Европског првенства између Србије и Црне Горе играће се сутра од 17.45 у Београдској арени.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари