Сава Ранђеловић 100. пут за репрезентацију

НИСУ БРОЈКЕ БИТНЕ КОЛИКО РЕЗУЛТАТИ... ПРЕСРЕЋАН САМ ЈЕР ИГРАМ СА НЕЗАБОРАВНОМ ГЕНЕРАЦИЈОМ

Сава Ранђеловић

        Овог уторка од 15.40, у првом колу завршног турнира Светске лиге у Русији, Сава Ранђеловић одиграће „округло“ стоти меч за Србију.

        Млади, али већ трофејни ватерполиста 100. пут ће у мечу против Казахстана ставити на главу капицу са тробојком и признаје да га то радује.

       „Нису бројке битне колико резултати. Пресрећан сам јер играм са незаборавном генерацијом, што сам успео напорним радом да постанем стандардан репрезентативац. Сви резултати ме само мотивишу да радимо још више“, рекао је Ранђеловић за сајт савеза.

        Садашњи играч мађарског ОСЦ-а, за репрезентацију је дебитовао 2012. године и до сада постигао 28 голова. Био је део тима који је освојио олимпијско злато прошле године у Рио де Жаниеру.

       „Свака медаља има своју драж, али наравно Рио је непревазиђен и надам се да ћемо имати прилику да се још неки пут попнемо на олимпијски трон. Зна се ко је Србија у ватерполу. И тако радимо“, рекао је српски репрезентативац.

        Завршница Светског турнира одржава се у предграђу Москве, а Србија брани трофеј, као и на сваком турниру Светске лиге од 2012.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари