Прлаиновић: О Савићу кад завршим каријеру

ВАТЕРПОЛО РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ИСТАКАО И ДА ГА НИКО ОД МЕДИЈА

НИЈЕ ЗВАО ПОСЛЕ СПОРНЕ ИЗЈАВЕ У РИЈУ

Андрија Прлаиновић

  • Тотално је другачији од свих тренера са којима сам радио. Јер многи тренери, на жалост, наставе да размишљају као играчи после каријере и то ремети њихов однос са играчима и екипом, каже Прлаиновић

        Ватерполо репрезентативац Србије Андрија Прлаиновић је у интервјуу за Недељник причао о свом односу са селектором Дејаном Савићем, као и лошем стању у ватерполо спорту.

        - Тотално је другачији од свих тренера са којима сам радио. Јер многи тренери, на жалост, наставе да размишљају као играчи после каријере и то ремети њихов однос са играчима и екипом. Он је то успео заиста фантастично да преброди и ретко нам помиње своје играчке дане иако смо играли са њим. Има тај опуштенији однос играч-тренер, али се зна тачно где то престаје и где је линија преко које се не иде. Не волим о њему превише да причам. Једном, кад завршим играчку каријеру, кад ми више не буде тренер, можда ћу дати интервју само о њему, рекао је Андрија Прлаиновић.

        Прлаиновић је истакао и да га нико од медија није звао после спорне изјаве у Рију.

        - Моја реакција је била спонтана и искрена, није могла у том тренутку да буде другачија. Реаговао сам јер сам знао да је ситуација врло озбиљна, и ми сви у ватерполу знамо шта нас чека ако се овако настави. Нисам имао непријатности, само то што ме нико од медија није звао. Имао сам много честитки за злато и скоро исто толико честитки за изјаву, што је занимљиво, али ме нико од медија није звао за појашњење, било шта, што је врло интересантно јер је и супруга навикла да првих дана не рачуна на мене колико ми телефон звони. Али овога пута - тајац. Нико од медија није звао“, појаснио је Прлаиновић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари