Прлаиновић: Добар увод за наставак турнира

ОНО ШТО НАС КРАСИ ГОДИНАМА ЈЕ ЧИЊЕНИЦА ДА ПОДИЖЕМО ФОРМУ КАКО ТАКМИЧЕЊЕ ОДМИЧЕ

Андрија Прлаиновић

        Ватерполисти Србије тријумфално су почели одбрану светског злата, пошто су у уводној утакмици планетарног шампионата у Будимпешти савладали Јужну Африку (21:5).

        „Делфини” су лако и убедљиво савладали недораслог ривала, који је од првог до последњег минута био у подређеном положају.

        - Очекивали смо овакву утакмицу и искористили смо је да се добро распливамо. Имали смо доста контра напада, много шутева на гол, осетили смо терен и ово је добар увод за наставак турнира. Против Шпаније нас очекује много захтевнија утакмица - рекао је Прлаиновић и потом додао:

        - У понедељак ујутру смо имали веома јак тренинг, јер је у дуелу са Јужном Африком квалитет свакако био на нашој страни. Код нас је постала пракса да када играмо против евидентно слабијег ривала то искористимо да добро тренирамо, јер то нам увек много значи у каснијој фази такмичења. Оно што нас краси годинама је чињеница да подижемо форму како такмичење одмиче, ми ћемо учинити све да то тако буде и овог пута.

        У другој утакмици наше групе било је много неизвесније, а Прлаиновић је прокоментарисао тријумф Шпанаца у дуелу са Грцима.

        - Занимљива утакмица, сви смо је гледали. Очекивао сам да ће бити неизвесно, Шпанија је била за нијансу боља. Мислим да ће и наши дуели са Шпанцима и Грцима бити веома интересантни - рекао је Андрија Прлаиновић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари