После шест година вратили и титулу првака Европе

ВАТЕРПОЛИСТИ СРБИЈЕ ПРЕСРЕЋНИ И УВЕРЕНИ ДА СУ ИГРАЛИ

НАЈБОЉЕ И НАЈЛЕПШЕ НА ПРВЕНСТВУ КОНТИНЕНТА

  • Селектор Дејан УДОВИЧИЋ: Момци, хвала. Били сте заиста најбољи и заслужено сте први
  • Капитен Вања УДОВИЧИЋ: Ово је велика победа Србије и ове генерације. Издржали смо невероватан притисак
  • Слободан НИКИЋ: Прваци смо света, победници Светског купа и Светске лиге, а сада и шампиони Европе. Неописива срећа, један од најлепших тренутака у животу

        АЈНДХОВЕН, (ФоНет) – Ватерполо репрезентација Србије после шест година вратила је титлу првака Европе, а селектор нашег тима Дејан Удовичић изјавио је да су играчи на првенству у Ајндховену доказали да су најбољи.

        „Момци хвала. Били сте заиста најбољи и заслужено сте први. Сада рукометаши треба да донесу Србији треће злато“, рекао је Удовичић.

        Стефан Митровић захвалио је навијачима који су им пружили сјајну подршку на безену у Ајндховену и истакао да су он и његови саиграчи показали да имају срце и да су прави тим.

        Капитен Вања Удовичић каже да је освајање златне медаље најлепши тренутак за сваку државу.

        „Ово је велика победа Србије и ове генерације. Издржали смо невероватан притисак. Честитам свима који су били овде и онима који су нас бодрили код куће“, рекао је капитен.

        Слободан Никић рекао је да му срце пуно, јер је ова генерација остварила сан.

        „Прваци смо света, победници Светског купа и Светске лиге, а сада и шампиони Европе. Неописива срећа, један од најлепших тренутака у животу“, рекао је Никић.

        Голман Слободан Соро, који је због одличних одбрана имао велике заслуге за освајање златне медаље, рекао је да смо играли најбоље и најлепше на првенству.

        „Црна Гора је играла изванредно, али смо ипак показали да смо бољи и да заслужено славимо“, рекао је Соро.

        После велике победе, у базену се нашао и предсеник Ватерполо савеза Србије Велибор Совровић, који није могао да сакрије одушевљење.

        „Браво момци, браво за Србију. Шта да кажем, а да се не поновим?! Најбољи су и част је бити на њиховом челу. Сада још рукометаши да ураде исто и - Србијо, радуј се“, рекао је Совровић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари