Почиње Ф6 Лиге шампиона за ватерполисте...

ДВАНАЕСТ НАШИХ ВАТЕРПОЛИСТА У ЧЕТИРИ КЛУБА ПОКУШАЋЕ ДА СЕ ДОМОГНУ ТИТУЛЕ

Филип Филиповић

  • Већ у четвртфиналу је први српски окршај, јер Солнок (Живко Гоцић, Милан Алексић, Стефан Митровић) игра са Барселонетом, чије су узданице Страхиња и Виктор Рашовић

        СРБИ бране, али и нападају европску круну. У Будимпешти данас почиње Ф6 Лиге шампиона, а 12 наших ватерполиста у четири клуба покушаће да се домогну титуле првака Старог континента.

        Пехар брани Про Реко, чије су узданице: Филип Филиповић, Андрија Прлаиновић, Душко Пијетловић. Италијани су први фаворити турнира, а као победници групе Б пласирали су се директно у полуфинале. Данас одмара и најбоља екипа групе А Олимпијакос.

        Већ вечерас (20.30) у четвртфиналу је први српски окршај, јер првак Мађарске Солнок (Живко Гоцић, Милан Алексић, Стефан Митровић) игра са шампионом Шпаније, Барселонетом, чије су узданице Страхиња и Виктор Рашовић. Пре тога од 19.00 састаће се Егер (Бранислав Митровић, Милош Ћук, Борис Вапенски) и дубровачки Југ. У петак је полуфинале, а у суботу финале.

        Распоред: четвртфинале (данас): Егер - Југ (19.00), Солнок - Барселонета (20.30). Полуфинале (петак): Олимпијакос - Солнок/Барселонета (19.00), Про Реко - Егер/Југ (20.30). Субота: финале од 21.00, меч за бронзу од 19.30.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари