Пијетловић једва чека да почне шампионат…

ИСТИЧЕ ДА МУ ЈЕ ЧАСТ ШТО ЈЕ ПРОГЛАШЕН ЗА НАЈБОЉЕГ

У ИЗБОРУ ЕВРОПСКЕ ПЛИВАЧКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ

Душко Пијетловић

        Званично најбољи ватерполиста Европе и света Душко Пијетловић рекао је да са великим нестрпљењем очекује почетак Европског првенства и стартну утакмицу Србије против Хрватске.

        „Биће невероватно играти пред пуним базеном у Арени. Једва чекам да се појавим пред нашом публиком и мислим да ће то бити сјајно искуство. Прва утакмица је најтежа и јако је битно да на прави начин отворимо шампионат“, рекао је Пијетловић Танјугу.

        Он је истакао да је екипа физички и психички спремна да одбрани титулу првака Европе.

        „Морамо да одрадимо оно што знамо најбоље и оно што смо радили годинама. Амбиције? Какве би оне биле када играмо пред нашим навијачима, ако не би биле највеће. Оне су још више порасле пошто се првенство игра у Београду, за шта ћемо имати већи мотив“, навео је центар Про Река.

        Бивши ватерполиста Партизана и Црвене звезде, са којима је освајао Лигу шампиона, истиче да му је част што је проглашен за најбољег играча у избору Европске пливачке федерације.

        „Још један притисак за мене у каријери, али опет прија то проглашење. Осећам велику одговорност да докажем да то није било случајно. Исто тако било ко из наше репрезентације да је добио награду не би било незаслужено. Нисам превише одскакао, сви смо играли на високом нивоу“, закључио је Пијетловић.

        Шампионат Европе у ватерполу одржава се од 10. до 23. јануара.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари