Филиповић: Нисмо видели људе из савеза

ТРЕБАЛО БИ ПРВО СА ЊИМА ДА СЕДНЕМО, ДА ВИДИМО КАКВИ СУ ЦИЉЕВИ

ЗА НАРЕДНИ ПЕРИОД

 

        Преподневни тренинг репрезентације Србије у петак био је отворен за јавност, односно један његов део. Крај је био резервисан за игру на два гола. Селектор Савић у двострукој улози, тренерској и судијској

        Са стране су радили Стефан Митровић и Душко Пијетловић, шутирали на помоћни гол прво Гојку Пијетловићу па Браниславу Митровићу.

        Одвојен од групе, уз ивицу базена вежбао је Страхиња Рашовић, уз надзор физиотерапеута Марка Јовића. Страхиња је први прошао поред представника седме силе.

        - Доста времена је прошло од повреде рамена, али морам потпуно да се опоравим. Важно је да иде на боље.

        Од наредне сезоне носиће капицу Егера. Претходне две сезоне успешно је играо за Барселонету.

        - Надам се доброј сезони. Добио сам таблицу са неким основним појмовима на мађарском. Није занимљив као шпански, али морам да научим.

        Селектор Дејан Савић је најавио пријатељске мечеве са Аустралијом у Нишу (14. јун), Крушевцу (15. јун) и Крагујевцу (16. јун), захвалио се Фудбалском савезу Србије на гостопримству у Старој Пазови пре два дана а онда оценио седмодневни рад олимпијских шампиона.

        - Све је било на најбољем нивоу. Као и сваке године почели смо лагано јер су репрезентативци су имали напорну сезону. Ови тренинзи су за нас почетак припрема за Светско првенство у Будимпешти.

        Пре шампионата у главном граду Мађарске, делфине очекује финални турнир Светске лиге у Русији. Србија и у овом такмичењу брани злато.

        - Искрено, на питања о амбицијама би требало да одговоре људи из нашег савеза које још увек нисмо видели. Требало би прво са њима да седнемо, да видимо какви су циљеви за наредни период. Кад их будемо видели, поздравили, можда ћемо имати неки одговор. Тренутно, само тренирамо и припремамо се за оно што нам селектор каже - јасну поруку послао је Филип Филиповић, капитен репрезентације.

Драшовић: Ту смо да радимо

        Један од представника млађег таласа Радомир Драшовић је рекао:

        - Радимо пуном паром већ недељу дана. Ми млађи немамо шта пуно да размишљамо. Ту смо да радимо, да пратимо темпо, да се намећемо, да будемо више посвећени, предани... Мотива имамо на претек - рекао је млади ватерполиста, који после две сезоне по свему судећи више неће носити капицу Партизана.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари