„Делфини” у Нишу, Крушевцу и Крагујевцу

ВАТЕРПОЛО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОДИГРАЋЕ ТРИ КОНТРОЛНЕ УТАКМИЦЕ ПРОТИВ АУСТРАЛИЈЕ

Дејан Савић са ватерполистима

        Дан након окупљања најбољих српских ватерполиста на базену Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“, озваничен је и распоред њихових контролних утакмица, које ће следеће недеље одиграти широм земље.

        Према саопштењу Ватерполо савеза Србије, пракса ширења популарности тог спорта биће настављена и уочи одласка екипе на завршни турнир Светске лиге у Русији (20. до 25. јуна), па ће навијачи широм Србије имати прилике да гледају три утакмице „Делфина“.

        Распоред и сатнице утакмица Србије и Аустралије:

        Ниш, среда 14. јун - 19.30 часова
        Крушевац, четвртак 15. јун - 18 часова
        Крагујевац, петак, 16. јун - 19 часова
 

        За мечеве у Нишу и Крагујевцу биће бесплатан улаз, док ће сав приход од улазница за меч у Крушевцу ићи у хуманитарне сврхе. Карте ће коштати 200 динара и моћи ће да се купе на благајни Спортског центра Крушевац.

        „Аустралија ће бити прави ривал за припрему свега онога што нас очекује на финалном турниру Светске лиге. Њихов начин игре знао је да нам прави проблеме тако да сам сигуран да ћемо ове пријатељске мечеве искористити на најбољи начин да се добро спремимо“, рекао је српски репрезентативац Милан Алексић.

        Он је рекао да су играчи задовољни што ће се утакмице играти у унутрашњости Србије.

        „Посебно задовољство за све нас је што ћемо ове три утакмице играти у унутрашњости Србије. У Нишу, Крушевцу и Крагујевцу смо увек срдачно дочекивани, трибине су биле пуне, атмосфера сјајна, па се надам да ће тако бити и овог пута. Сигуран сам да ће љубитељи ватерпола уживати, а ми ћемо се потрудити да их обрадујемо победама“, навео је Алексић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари