Буран новембар за ватерполистe Партизана

НАЈВАЖНИЈИ ДУЕЛ ТРЕЋЕГ КОЛА РЕГИОНАЛНОГ ТАКМИЧЕЊА СА ВОЈВОДИНОМ

Никола Јакшић

  • У овом месецу на Јадрану ћемо играти и са Југом, Приморјем, у првом колу Лиге шампиона очекује нас Барселонета, али нам је најважнији дуел са Војводином - каже тренер црно-белих Зоран Миленковић

        ОД младог тима нико на Бањици не очекује чудо. Ватерполистима Партизана Рајфајзен у овој сезони битнија су домаћа такмичења од Јадрана и Лиге шампиона.

        Зато је црно-белима у бурном новембру најважнији дуел трећег кола регионалног такмичења са Војводином (среда, 19.45), јер се бодови преносе и у српском првенству.

        - Ужелели смо се утакмица и добро је што од сутра улазимо у такмичарски ритам. У овом месецу на Јадрану ћемо играти и са Југом, Приморјем, 30. новембра у првом колу Лиге шампиона очекује нас Барселонета, али нам је најважнији дуел са Војводином. Битна су нам домаћа такмичења, средином децембра је Куп Србије, тако да ће нам ти дуели помоћи да се што боље уиграмо - наглашава тренер Зоран Миленковић.

        Млади стручњак је задовољан како је екипа радила у последњих 25 дана.

        - Било је најважније да изједначимо ниво утренираности, јер због обавеза у репрезентативним селекцијама нису сви једнако вежбали. Имали смо спаринге са Галатасарајем, Црвеном звездом и Шапцем и једва чекамо утакмице. Добро је и то што је због квара на базену на Пољуду за недељу дана одложен дуел са Јадраном у Сплиту.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари