Хрвати без четвртфинала?

ВАТЕРПОЛИСТИ СРБИЈЕ ИЗГУБИЛИ ОД ЦРНЕ ГОРЕ (11:7), АЛИ ИДУ ДАЉЕ

  • Репрезентација Србије добро је почела утакмицу и повела 2:0, али се испоставило да је то било све што је урадила. Црногорци су направили серију од 6:0 и стекли предност од четири гола, коју су до краја бранили без већих потешкоћа

        АЈНДХОВЕН, (ФоНет) - У утакмици петог кола Б групе шампионата Европе за ватерполисте, репрезентација Србије изгубила је од Црне Горе резултатом 11:7 (3:2, 3:1, 3:4, 2:0), али је већ раније обезбедила прво место у групи и пласман у полуфинале.

        После четири веома тешке утакмице на старту првенства и четири победе, данас је очекивано дошло до опуштања у нашем тиму, што су ватерполисти Црне Горе искористили и остварили победу која их је одвела у четвртфинале.

        Репрезентација Србије добро је почела утакмицу и повела 2:0, али се испоставило да је то било све што је урадила. Црногорци су направили серију од 6:0 и стекли предност од четири гола, коју су до краја бранили без већих потешкоћа.

        После победе Црне Горе, могло би да се деси да браниоци титуле Хрвати не уђу ни у четвртфинале. Уколико Немачка савлада Румунију, репрезентација Хрватске ће заузети тек четврто место у групи, што би било највеће изненађење на шампионату.

        Играч више: Србија 14(4), Црна Гора 5 (2), Петерци: Црна Гора 3 (2).

        Србија: Соро, Шапоњић, Гоцић 2, Удовичић 1, Ћук, Пијетловић 2, Никић, Алексић 1, Рађен, Филиповић, Прлаиновић 1, С. Митровић, Б. Митровић.

        Црна Гора: Радић, Бргуљан, Пасковић, Петровић 1, Кликовац 1, Радовић, М. Јановић 3, Н. Јановић 2, Ивовић 3, Злоковић, Гојковић, Јокић 1, Шћепановић. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари