НАДАЛ: Новак је краљ тениса, његови ритерни су најбољи у историји!

ЂОКОВИЋ ДОБИО ПРИЗНАЊЕ КОЈЕ ЋЕ МУ МОЖДА БИТИ НАЈДРАЖЕ

  • У овом тренутку он је најбољи играч света и то је чињеница. Освојио је пет грен слем титула и део је историје овог спорта, рекао је Рафаел Надал после пораза у најдужем мечу на једном грен слем турниру
  • Верујем да су Ђоковићеви ритерни најбољи у историји тениса, а ја у сваком случају никада нисам играо против некога ко је у стању тако да ритернира и то скоро сваки пут, објаснио је Надал

        МЕЛБУРН, (ФоНет) - После седмог узастопног пораза у финалима против Новака Ђоковића, Рафаел Надал је први пут рекао да је српски тенисер светски краљ тениса.

        „У овом тренутку он је најбољи играч света и то је чињеница. Освојио је пет грен слем титула и део је историје овог спорта“, рекао је Надал после пораза у најдужем мечу на једном грен слем турниру у Опен ери, од 1968. године.

        Коментаришући преломне тренутке меча, када је у петом сету водио 4:2 и сервирао, Надал каже да је пресудио невероватан ритерн Ђоковића.

        „У том периоду осећао сам се физички изванредно, био пун позитивне енергије и одиграо фантастичан први поен. Одлично сам и сервирао, али је он имао заиста невероватне ритерне. Верујем да су то најбољи ритерни у историји тениса, а ја у сваком случају никада нисам играо против некога ко је у стању тако да ритернира и то скоро сваки пут“, рекао је Надал.

        Шпански тенисер додао је да је, упркос новом поразу против Ђоковића, задовољан јер је одиграо одличан турнир и финални меч који ће ући у историју.

        „Тачно је да једва стојим на ногама, јер је ово без сумње физички најзежи меч који сам икада одиграо, али сам упркос свему и уживао на терену“, рекао је Надал.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари