Јанко заменио Мареја и наследио његов пораз

СРБИЈА ДОБИЛА И ДРУГОГ ПРЕДСТАВНИКА

НА МАСТЕРС КУПУ У ЛОНДОНУ

  • Репрезентативац Србије ће дебитовати у среду од 15 часова, а противник ће му бити Чех Томаш Бердих. У петак ће Типсаревић играти против Ђоковића, а да би се пласирао у полуфинале биће му неопходне победе у оба дуела

        ЛОНДОН, (ФоНет) - Српски тенисер Јанко Типсаревић први пут у каријери ће играти на Мастерс купу, пошто је Британац Енди Мареј саопштио да се због повреде повлачи са завршног годишњег такмичења осморице најбољих тенисера света.

        „Веома сам узнемирен и разочаран због овога што ми се десило. Мислио сам да би данас могло да ми буде боље, али болови нису прошли и нема смисла ризиковати много тежу повреду“, рекао је Мареј, саопштавајући одлуку да се повлачи са турнира.

        Тако је Типсаревић на Мастерс куп ушао као прва резерва, а у групној фази такмичења наследиће Марејев пораз у дуелу против Шпанца Давида Ферера.

        Репрезентативац Србије ће на Мастерс купу дебитовати у среду од 15 часова, а противник ће му бити Чех Томаш Бердих. У петак ће Типсаревић играти против Новака Ђоковића, а да би се пласирао у полуфинале биће му неопходне победе у оба дуела. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари