Зоран Милинковић: Да у уторак решимо све

ВАЖНО ЈЕ ДА ПРОЂЕМО ДАЉЕ И ДА ШТО ПРЕ ДОСТИГНЕМО

ТАКМИЧАРСКУ ФОРМУ, РЕКАО ЈЕ ТРЕНЕР ПАРТИЗАН

Зоран Милинковић

        Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да би било јако добро да екипа већ у првом мечу реши питање пласмана у треће коло квалификација за ЛШ.

        Црно-бели у уторак у 20.45 дочекују екипу Дила Гори из Грузије. Реавнш се игра наредне недеље.

       „Имали смо много активности у последњих месец дана, иза нас су припреме, прелазни рок и једва чекамо да сезона крене. Важно је да прођемо даље и да што пре достигнемо такмичарску форму, верујем да ће после све да буде лакше.“

       „Дај Боже да у уторак решимо све, с обзиром на то да је почетак сезоне могуће су дилеме, али мислим да смо спремни да одговоримо изазовима“, изјавио је МИлинковић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

        Он је додао да нема кадровских проблема и да сви, осим Фабрисија који није добио сертификат, конкуришу за место у тиму.

       „Са респектом дочекујемо првака Грузије, ради се о екипи која зна да игра фудбал и има исте амбиције као и ми. Ослањају се на рушку школу, са доста трчања, физички су снажни“, навео је Милинковић, уз констатацију да је стручни штаб имао доста проблема да дође до информација и скаутира ривала.

        Тренер црно-белих позвао је навијаче да у што већем броју дођу на стадион.

       „Нећемо им остати дужни, сви добро знају колико нам значе и да једни без других не можемо. Довели смо појачања која могу да унапреде игру, а права слика о могућностима тима видеће се сутра“, закључио је Милинковић.

        Заменик капитена Стефан Бабоивић истакао је да би био задовољан победом од два гола разлике, али и упозорио да српски шампион није у позицији да било коме прети.

       „Задовољни смо оним што смо урадили, довели смо права појачања, мислим да смо јачи него прошле сезоне, поготово у нападу и очекујем да то покажемо на терену. Ипак, не смемо ником да претимо, морамо да поштујемо ривала јер више нисмо велесила у фудбалу“, рекао је Бабовић.

        Он је поручио да жели место у Лигу шампиона, али да би био задовољан и групном фазом Лиге Европе, јер би то значило клубу на финансијском плану.

       „Партизану су увек потребна појачања, као и свим великим клубовима, а посебно је то било јасно после изгубљеног финала Купа против Чукаричког. Клуб је довео екстра појачања, с обзиром на финансијску ситуацију и на њима је да оправдају ту улогу“, навео је Бабовић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари