СТАНОЈЕВИЋ: Смењен сам по статуту који је управа неколико пута кршила

Смењени тренер црно-белих о `мрљама управе` током његове каријере у Хумској

* Мене не интересује какви су односи Марка Мишковића и председника Ђурића, али сматрам да је недопустиво да човек из противничког табора доводи појачања у Партизан, напоменуо је Станојевић

* Око 150 Партизанових навијача демонстрирало је на Теразијама против председника клуба Драгана Ђурића. Сва скандирања била су у том тону, а виђен је и транспарент на којем је писало: „Ђурићу, одлази!“

         БЕОГРАД, (ФоНет) - Доскорашњи тренер Фудбалског клуба Партизан Александар Станојевић изјавио је да је његова смена изведена неправедно и оценио да то није прва мрља управе клуба током његове тренерске каријере у Хумској.

         "Морам да кажем да сам смењен, по наводним правилима Статута, који је иста та управа кршила неколико пута", указао је Станојевић на конференцији за новинаре у Медија центру.

         Он је подсетио да је на рачун управе и председника Драгана Ђурића имао шта да каже још после дебакла од аутсајдера Шамрока и нагласио да и данас стоји иза свега што је тада изрекао.

         "Мене не интересује какви су односи Марка Мишковића и председника Ђурића, али сматрам да је недопустиво да човек из противничког табора доводи појачања у Партизан", напоменуо је Станојевић.

         И Доминик Адија, према речима Станојевића, такође је био у Мишковићевом "пакету", заједно са Тејгом, иако такав играч од самог почетка тиму није био потребан.

         "Желео сам да форсирам Шћеповића, а добијете такве играче у тиму. Ипак, хвала Тејгу за лепе моменте са дербија", истакао је Станојевић.

         Он је напоменуо да му за време боравка у Партизану нико није кројио тим.

         Према речима Станојевића, за време његове тренерске каријере у Партизану, нико није могао да мења тим, ни Мишковић, ни Ђурић.

         Сада, када није више на Партизановој клупи, Станојевић ипак не жели да прича емоцијама.

*   *   *   *   *  

         Око 150 Партизанових навијача демонстрирало је на Теразијама против председника клуба Драгана Ђурића. Сва скандирања била су у том тону, а виђен је и транспарент на којем је писало: „Ђурићу, одлази!“.

         Навијачи су били у `обручу` најмање тридесетак полицајаца и жандарма.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари