Слобода довела Звезду на – 6!

Партизановог тренера Аврама Гранта део навијача гађао упаљачима и другим предметима

         ИЗГЛЕДА да је Партизан добио свог Земана и да је почео да од готовог прави вересију!

         На старту пролећног дела првенства – под новим тренером, Израелцом Аврамом Грантом – двапут је одиграо нерешено и дозволио Црвеној Звезди да бодовни заостатак смањи са 10 на – 6!

         После 0:0 са ужичком Слободом на свом стадиону, Грант је  изабрао да каже:да није задовољан резултатом утакмице, али да  јесте игром и залагањем фудбалера.

         "Нисам задовољан резултатом, али игром и напорима јесам. Моји играчи су се добро борили и уложили велики напор да постигну погодак, али фудбал је игра голова а ми га нисмо дали", казао је Грант.

         Дошло је на крају утакмице и до тога да су навијачи Партизана са источне трибине гађали су израелског стручњака упаљчима и другим предметима. Грант је господски изјавио да разуме њихово незадовољство.

         "Навијачи су у праву, знам да нису срећни због резултата. Целу утакмицу су нас одлично бодрили, резултат јесте најбитнији али је потребно да се испоштује и напор играча", казао је Грант.

         По његовом мишљењу, тактичка поставка игре није пресудно утицала на крајњи резултат.

         "Не мора да значи да је боље играти са два или више нападача, ми смо играли са једним и са двојицом па нисмо дали гол. Дакле, то ништа не значи", казао је Грант.

         Тренер Слободе Љубиша Стаменковић није крио да је изузетно задовољан бодом.

         "Нисмо одиграли утакмицу на нивоу јер Партизан има огроман квалитет за наш фудбал. Ми смо, чак, хтели да победимо, али су они једноставно прејаки. Добро смо се борили и узели важан бод", казао је Стаменковић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари