Пораз Партизана и у реваншу

ПРВАК СРБИЈЕ СЛАБ И ЗА ПРВАКА КИПРА АЕЛ ИЗ ЛИМАСОЛА (0:1)

         ФУДБАЛЕРИ Партизана елиминисани су из квалификација за Лигу шампиона, пошто су и у Београду, као и пре недељу дана у Лимасолу, изгубили од првака Кипра АЕЛ са 1:0 (1:0).

         Од најаве да ће ове године озбиљније јуришати на најквалитетније европско такмичење није било ништа. Гледаоци су остали ускраћени за добар фудбал који очито ,,више не станује на овим просторима".

         Партизан је доживео нови дебакл на међународној сцени, а српски фудбал још једну бруку. Представник Србије у квалификацијама за Лигу шампиона деловао је као недорастао ривал екипи која у Европи нема висок рејтинг.

         Звиждуци гледалаца и позиви да управа клуба напусти Хумску 1 били су најбоља оцена игре Партизана, који у две утакмице, против борбених фудбалера са Кипра, нису постигли гол.

         На стадиону Партизана, по топлом и пријатном времену, пред око 15.000 гледалаца, утакмицу је судио Карлос Гомес из Шпаније.

         Једини стрелац на утакмици био је Жуниор у 23. минуту

         Жути картони: С. Марковић, Остојић (Партизан), Монтеиро, Ајроса (АЕЛ)

         Црвени картон: Монтеро (АЕЛ) у 28. минуту

         Партизан ће нередне јесени учествовати у квалификацијама за Лигу Европе.

         Партизан: Стојковић - Аксентијевић, Остојић, Иванов, Волков - С. Марковић - Томић, С. Илић (од 61. мин Зубија), Бабовић (од 46.мин Нинковић) - С. Шћеповић (од 73. мин Митровић), Л. Марковић.

         АЕЛ: Дегра, Ајроса, Оун, Жуниор, Крлитош, Никалау, Монтеро, Бебе ( од 60. мин Жилберто), Карваљо, Едмар (од 85.мин П. Сержо), Вуо (од 72.мин Диксон).

 

         (Инфо центар)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари