Полукикс не брине Гранта

ПАРТИЗАН У НОВОМ ПАЗАРУ НЕОЧЕКИВАНО ОДИГРАО САМО НЕРЕШЕНО (1:1)

        ПРВО пролећно коло и први полукикс, губитак бодова на које се рачунало.

        Нови Пазар и Партизан одиграли су нерешено 1:1, у утакмици 16. кола Супер лиге Србије.

        Израелац Аврам Грант, тренер Партизана, није крио да је разочаран данашњим исходом дуелау Новом Пазару, где је његов тим освојио само бод на старту пролећног дела сезоне Супер лиге Србије. Још је неповољније што је остао без два и тако омогућио најближем гониоцу у трци за титулу првака државе – Црвеној звезди - да се већ у првом покушају приближи за два корака.

        „Дошли смо да победимо. У првом полувремену нисмо играли добро, било смо исувише млаки и меки, иако смо пропустили шансу пре примљеног гола. У другом полувремену смо створили сасвим довољно прилика, али их нисмо искористили. Домаћин се умешно бранио и упорно борио, а постигли су гол после лепог контранапада“, рекао је Грант новинарима.

        Израелац је оценио да његова екипа мора да игра брже, а и да - може.

        „Морамо да играмо много брже, да бисмо 'пробили' тим који се овако добро брани. Ипак, то није било лако учинити по тешком терену“, казао је Грант.

        Грант је указао да Партизан, упркос неуспеху, нимало не стрепи да ће га Црвена звезда озбиљније угрозити.

        „Имамо добар и организован тим и не плашимо се да ће нас Црвена звезда сустићи и престићи. У фудбалу нема места страху, иако се бодови понекад и понегде неочекивано губе. Биће довољно да радимо свој посао и све ће бити у реду. Све зависи само од нас“, закључио је Грант.

        Његов колега, тренер Новог пазара Љубомир Ристовски, изразио је задовољство игром и резултатом свог тима, за који је рекао да је одиграо „и срцем и главом“.

        „Веома сам срећан, обзиром да нисмо изгубили од наше најбоље екипе. Партизан је контролисао терен, а моји играчи су одиграли организовано, дисциплиновано и одговорно“, рекао је Ристовски.

        По његовом мишљењу, нерешен резултат је најреалнији и најправичнији с обзиром на виђено на терену.

        „Успешно смо започели дугу и тешку борбе за опстанак у елити јер нам предстоји тешко пролеће. Надам се да ћемо остварити циљ. Поготово са данашњом игром и са оваквим приступом игри“, није крио задовољство тренер Новог Пазара.
 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари