Партизан као ФК Баранда из „Вратиће се роде”

НИ ПО ОДЛАСКУ КОМПЛЕТНЕ СТАРЕ УПРАВЕ У ПОСЛОВАЊУ СЕ НИШТА

НИЈЕ ПРОМЕНИЛО, А ИГРАЧИ И ДАЉЕ ПИТАЈУ КАД ЋЕ ПЛАТЕ

Драган Бјелогрлић

Пише: Зоран Стојадиновић

        Само дан пре завршетка прелазног рока управа некадашњег гиганта продала је најбољег стрелца остављајући тим и без другог нападача пошто ни првог - Данка Лазовића није покушала да задржи.

        Председник Зоран Поповић се и овог пута сакрио иза свог контрадикторног гласноговорника Милорада Вучелића, а овај наговестио да ће за евентуалне слабије од очекиваних резултата, одговорност сносити, „подразумева се - тренер и играчи”!

        Можда би тако и требало да буде да играче у финишу прелазног рока нису пожелели да доводе готово сви осим Поповића, јер, он би ваљда само да продаје.

        У том послу не подржавају га само тројица међу којима је, да човек не поверује - један од главних глумаца из Баранде - Драган Бјелогрлић.

        С обзиром да је уз епитет одличног глумца одавно себи приписао и епитет доброг режисера, ето му прилике да се увери да и међу члановима управе Партизана има све више глумаца. Има лоших, али и перспективних свакако... 

        У целој причи задовољан може да буде само Рајо Божовић. Његових 20 процената од укупних четири милиона у свакој рачуници су 800.000 евра... Осим ако се не појави још неко са питањем из једног другог филма: ,,колики је мој део, нећете ме преварити”...

        Зашто Партизан личи на Баранду? Највећим делом зато што се ни по одласку комплетне старе управе у пословању ништа није променило и што се играчи и запослени и данас питају кад ће плате, а тренер се до јуче питао кад ће појачања...

        Зоран Поповић се не оглашава. Ни на телефон се не јавља јер зна да не зна да одговори на постављена питања чак ни кад претпостави како би могла да гласе.

        А једно од првих, свакако је: колико је од најављених осам милиона евра досад унео у Партизан и да ли је заиста у ту цифру урачунао потенцијалне трансфере и приходе од UEFA?

        Друго је такође интересантно: да ли је и колико пута до сада Љубиша Тумбаковић подносио оставку због сукоба са Милошем Вазуром?

        Можда би и треће питање могло да буде прво: да ли је истина да у Партизану данас постоји више струја него нападача у тиму Марка Николића?!

        На једној страни су Поповић, Вазура и Грубор, на другој Тумбаковић и Бјелогрлић, негде између њих је Вучелић, Обућина чека да види ко је у већини да би им се прикључио, Глигоријевић је увек уз победнике, а Снежана Филиповић лебди између свих њих...

        То питање могло би и другачије да се преформулише: да ли је тачно да челници Партизана чешће улазе у сукобе него фудбалери у гол шансе!?

        Много је питања на која у Партизану нема ко да одговори. Али, кад се зна шта су све изјављивали у протеклих два месеца а затим уверавали једни друге да су их новинари лоше интерпретирали, можда је и добро што је тако јер су кривца већ пронашли...

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари