Милинковић: Партизан ће изгарати до краја

ИМА ПРОБЛЕМА ОКО САСТАВЉАЊА ТИМА

ЈЕР ЈЕ ДОСТА ФУДБАЛЕРА НЕ ИГРА ИЗ РАЗНИХ РАЗЛОГА

Зоран Милинковић

  • Против Радника неће играти Андрија Живковић, Оумару, Балажиц, Саша Илић, Лукиш и Фабрисио су суспендовани, због репрезентативних обавеза нису ту Шапоњић и Главчић - рекао је тренер Партизана

        Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је данас да се нада доброј игри и победи против Радника у Сурдулици и изласку из серије лоших резултата у Суперлиги.

        - Чека нас пун стадион и веома мотивисан домаћин. Очекује нас тежак меч, Радник је веома искусан тим. Морамо да збијемо редове и забележимо победу у Сурдулици - рекао је Милинковић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

        Он је додао да има проблема око састављања тима јер је доста фудбалера не игра из разних разлога.

        - Није тајна да неће играти Андрија Живковић, Оумару, Балажиц, Саша Илић, док су суспендовани Лукић и Фабрисио. Због репрезентативних обавеза биће одсутни Шапоњић и Главчић, а добро је да су се од повреда опоравили Јевтовић и Нинковић. Да могу да бирам волео бих да имам све играче на располагању.

        Милинковић је кратко прокоментарисао медијске натписе да ће га по завршетку полусезоне заменити Вељко Пауновић.

        - Интересантан ми је тајминг јер је уочи утакмице, тако је било и против БАТЕ Борисова. Поштујем свачији став, али какав бих спортиста био да не верујем у свој посао - рекао је шеф струке црно-белих.

        Према његовим речима екипа ће се борити до краја за шампионску титулу, иако има 12 бодова заостатка за Црвеном звездом.

        - У сваком формату такмичења, Партизан ће изгарати и ићи до краја, остало је још много мечева. Ту обавезу имамо због своје величине и навијача. Иако се у добром делу јавности коментарише како много заостајемо, али у спорту се на крају вади пресек. Свака екипа има успоне и падове - закључио је Милинковић.

        Утакмица 13. кола Суперлиге између Радника и Партизана игра се сутра од 17 сати.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари