Илић: Вратили смо титулу где јој је и место

У ЕКИПИ ИМА ДОСТА МОМАКА КОЈИМА ЈЕ ОВО ПРВА ТИТУЛА,

А ПРВА СЕ НАЈДУЖЕ ПАМТИ - ИСТИЧЕ КАПИТЕН ПАРТИЗАНА

Саша Илић

        Капитен Партизана Саша Илић предстојећег викенда ће подићи још један пехар намењен најбољем клубу у држави. Легендарни фудбалер клуба из Хумске 10. пут у каријери постао је национални првак са црно-белима и истиче да му је свака титула подједнако драга.

        - Свака титула, поготову са Партизаном ми много значи. Навијам за овај клуб од рођења, њега уз породицу највише волим и зато не могу да направим разлику да ли ми је дража прва или ова десета. Драго ми је што смо, без обзира на многобројне проблеме и перипетије, успели на крају да се извучемо и да вратимо титулу тамо где јој и место - истиче Илић, изразивши надуда ће са Партизаном до краја каријере освојити још неки трофеј.

        - Свима је драго што смо прваци, нарочито због чињенице да у екипи има доста момака којима је ово прва титула, а кажу да се прва најдуже памти. Сви жељно очекују да подигну пехар, док ја с друге стране имам са Партизаном доста трофеја, ово ми је десета титула, ту су и три купа...

        Оно што је већ сада извесно јесте да капитенска трака „парног ваљка” неће мењати власника барем још годину дана, па ће тако навијачи Партизана и наредне сезоне Салету моћи да певају да је само један...

        - Имам изванредан однос са навијачима и могу само да им захвалим и да им поручим да ћу у наредном периоду, колико год будем на терену, давати максимум. Они ћу бити ту да пресуде да ли је то довољно или не. Још ми је драже, што имам децу, која долазе на утакмице, сина који разуме ситуације и стално ме пита: Тата, што теби ово певају?. Поносан сам на све то и још једном хвала навијачима на подршци. Наставићемо и даље освајамо трофеје - рекао је Саша, додавши да Партизан не мора да брине за будућност.

        - Битна ствар је да осећам Партизан и да га волим, а играчи то овде осећају. Знају да у Партизану морају да се носе с притиском, да не могу да живе од утакмице до утакмице, него морају да играју у континуитету добро, да би људи то препознали. Навијачи су то препознали и зато Партизан у будућности не мора да брине, јер има резултата који ће да замене не само мене, него и остале фудбалере који су при крају каријере.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари