Црно-бели ратници и трибине руше Лудогорец

МАРКО НИКОЛИЋ НАЈАВЉУЈЕ „РАТНИЧКИ ПАРТИЗАН“ У СРЕДУ УВЕЧЕ,

И ПОРУЧУЈЕ ДА ОД ТОГ МЕЧА НЕ ЗАВИСИ ОПСТАНАК КЛУБА

        „Дајте гол, дајте гол, црно-бели дајте гол, па да пиво пијемо“, гласи стих песме Групе ЈНА која често

        Баш тај један гол потребан је Партизану да се домогне плеј-офа за пласман у Лигу шампиона. Први меч је завршен без победника и без голова. Дакле, један гол води Партизан даље, али под условом да се сачува властита мрежа од опасних „Бугара“, тачније Бразилаца и осталих легионара у Лудогорецу.

        Показала је екипа из Бугарске да је веома опасна и да је Партизан рањив. Мало среће, мало правовремена уклизавања Владимира Волкова, блок Војислава Станковића... спасили су Партизан у првој утакмици.

        Пред реванш меч, у среду увече на стадиону у Хумској (почетак у 20.45), тренер црно-белих Марко Николић потпуно жели да растерети екипу и поручује да би сад Лудогорец требало да размишља о Партизану, а не обрнуто.

         „У спорту не побеђује увек онај који је потрошио више новца, пресудни могу да буду мотивација и жеља да се дође до циља. Сада Лудогорец долази у нашу кућу и нека гости размишљају како ће се изборити са 11 ратника на терену и још 30.000 на трибинама“, изјавио је Николић на конференцији за медије у Хумској.

        Претходних дана медији су писали колико пласман у наредну фазу и сигурна јесен у Европи значе клубу који се налази у тешкој финансијској ситуацији.

         „НИје нормално да се прави ситуација да је овај меч пресудан и то је нека врста неспортског притиска. Ово није бити или не бити за Партизан. Партизан је у својој историји играо многе велике утакмице, и играће и у будућности. живот ће ићи даље у клубу. Важно је да премасеби будемо поштени, да оставимо све што имамо, а ако то будедовољно биће феноменално. Ми морамо да дамо сада све на терену и ако направимо искорак, то ће бити нека врста подвига и то нијенемогуће“, навео је Николић.

        Шеф стручног штаба црно-белих потврдио је да су Данко Лазовић и Андрија Живковић спремни за меч са бугарским шампионом.

         „Имамо играче који су играли и веће утакмице од ове. Морамо да будемо храбри, да верујемо у себе и једноставно да играмо фудбал. Знам да можемо боље него у Разграду, иако су и тамо момци били дисциплиновани. Овакав меч може да одлучи једна лопта или неколико центиметара, а срећу морамо да заслужимо“, поручио је Николић и констатовао да екипа има неку врсту оптерећења, пошто је једини преостали представник Србије на евро сцени.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари