Брашанац: Јевтовић фалио код прекида

ПАРТИЗАН СЛАБО И У СУПЕРЛИГИ, ПОСЛЕ ПЕТ КОЛА ПОРАЖЕН

ОД НОВОГ ПАЗАРА И ВОЈВОДИНЕ

Дарко Брашанац

        Фудбалер Партизана Дарко Брашанац изјавио је да га минимални пораз у Борисову против БАТЕ-а није превише забринуо и поручио да верује да ће црно-бели успети у реваншу да надокнаде резултат и пласирају се у Лигу шампиона.

        „Иза нас је тешка утакмица, а направили смо је још тежом црвеним картоном и мислим да је искључење Јевтовића доста утицало на крајњи резултат. Почетак је био као из дуела са Стеауом у Букурешту, издржали смо притисак и онда смо успоставили ритам. Да смо били са свих 11 играча мислим да бисмо дали гол“, рекао је Брашанац српским новинарима по доласку у Београд из Белорусије.

        Шампион Србије, упркос искључењу Јевтовића, није примио погодак из игре, већ после прекида и ударца главом Гордејчука у 70. минуту.

        „То је позиција Марка Јевтовића, вероватно би он ту био. Анализираћемо где смо грешили и трудићемо се да нам се то не дешава више. Играти у Европи са играчем мање доста је тешко. Морали смо да бранимо гол и да из контри покушамо да угрозимо противника, али нисмо успели да искористимо шансе“, навео је млади везиста.

        Брашанац је додао да је БАТЕ има доста квалитетних играча, као и да је његова највећа снага компактност.

        „Можда се само Хлеб издваја, феноменалан је играч, види се да је играо у Барселони и Арсеналу. Задовољство је играти против таквих имена, и то је оно што доносе утакмице у Лиги шампиона. Оптимиста сам, имамо активан резултат и уз пун стадион имамо шансу да се пласирамо у елитно такмичење“.

        Фудбалери Партизана нису најбоље стартовали у Суперлиги, пошто су после пет кола забележили поразе од Новог Пазара и Војводине.

        „Дуг је шампионат, дужи него што је био случај ранијих година. Ништа није изгубљено, има још много да се игра и биће доста киксева са обе стране. Верујем ипак да ћемо узети шампионску титулу“, закључио је неуморни везиста црно-белих.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари