Зоран Терзић: Није ни битно ко је противник

КАДА ИГРАМО СА МОТИВОМ И КАДА ИГРАМО НЕШТО ШТО ЗНАМО МОЖЕМО ДА ПОБЕДИМО БИЛО КОГА

Зоран Терзић

        Селектор Србије Зоран Терзић задовољан је после три победе на Европском првенству.

        Терзић је додао да није важно ко ће бити противник Србије у четвртфиналу, већ како ће његова екипа играти.

        „Задовољни смо после три победе и сада остаје да паметно искористимо ова три дана до четвртфинала. Чекамо противника, не знамо ко ће то бити, али није ни претерано битно, битно је како ми играмо“, рекао је Терзић.

        Србија је до треће победе у групи у Генџију стигла после преокрета против Белгије са 3-1 у сетовима (24:26, 25:20, 25:22, 25: 21).

        „Показало се и данас да када играмо са мотивом и када играмо нешто што знамо да играмо, да није битно ко је на терену, да можемо да победимо било кога... Екипа која је играла прве две утакмице данас је одиграла прва два сета и после тога тога су шансу добиле друге играчице и оне су ту шансу доста добро искористиле и показале да у наставку такмичења можемо да рачунамо на њих“, рекао је Терзић.

        У редовима Србије добру партију пружила је Ана Бјелица, која је утакмицу завршила са 13 поена.

        „Велика победа, обзиром да смо печатирали то прво место у групи које нас води директно у четвртфинале. Одрадили смо велики посао, мушки смо одиграли утакмицу, иако смо знали пре тога да смо у четвртфиналу. Скупили смо снаге и мотивације. Надам се да ћемо овако наставити даље“, рекла је Бјелица.

        Терзићеве изабранице су после другог кола обезбедиле четвртфинале, где ће у четвртак, 28. септембра, играти против победника меча осмине финала у којем ће се састати другопласирани тим из Групе Б и трећепласирани из Групе Д.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари