Тренер Визуре одлази због жене председника

ИНСИСТИРАЛА, ЗБОГ СТРЕСА У ПОРОДИЦИ, ДА ЋЕРКА ПОЧНЕ УТАКМИЦЕ

У СУБОТИЦИ, И У ПОНЕДЕЉАК И У ЧЕТВРТАК

Иван Стељић

  • Госпођа Радојичић ми је замерила због неиграња ћерке Ане Матовић, која је по њеном мишљењу заслужила далеко већу минутажу у односу на Сару Лозо - рекао је млади стратег

        Одбојкашице Визуре добиће и трећег тренера у текућој сезони. После Жељка Танасковића, и Иван Стељић је решио да напусти клупу „ајкулица”, после телефонског разговора са супругом власника клуба Горана Радојичића, пише „Журнал”.

        - У суботу ујутро, док је био слободан дан, добио сам позив од супруге председника клуба, која ми је рекла да сам заслужан за непроспавану ноћ у кући Радојичића. Помислио сам у првом тренутку да је то због среће после победе, али сам врло брзо схватио да је по среди лично незадовољство - рекао је Стељић и додао:

        - Госпођа Радојичић ми је замерила због неиграња ћерке Ане Матовић, која је по њеном мишљењу заслужила далеко већу минутажу у односу на Сару Лозо. Чак је инсистирала, како бих умањио стрес у породици, да Ана почне утакмице у Суботици, и у понедељак и у четвртак. Па ако буде играла лоше, да је замени Сара Лозо!

        Млади стратег се, према сопственим речима, захвалио госпођи Радојичић на позиву.

        - Објаснио сам јој да игра Саре Лозо у другом мечу и није била баш тако лоша, каквом би она желела да је прикаже. Њених 22 сервиса и чак 6 асова, па још два блока и сијасет сјајних одбрана, били су доказ да је и поред лошијег напада 100 посто главом у игри и корисна за екипу. Извео сам је у трећем сету, ушла је управо Ана и јако добро одиграла свој посао. Због таквих измена смо на крају и дошли до победе.

        Некадашњи одбојкаш Партизана је после две године проведене у клубу одлучио да напусти клупу екипе са Тошиног бунара пред трећи меч полуфиналне серије плеј-офа, у који српске шампионке улазе са резултатом 1:1 против суботичког Спартака.

        - Саопштио сам то у недељу преподне играчицама на тренингу и наравно председнику клуба, Зорану Радојичићу. Он је желео да ме убеди у супротно и гест своје супруге правдао родитељском бригом. Разумем Зорана, он је сјајан председник, много воли свој клуб и много је дао одбојци, али због јаког утицаја породице, ни он не може да контролише све. Ја ту једноставно нисам могао да останем - рекао је за „Журнал” Стељић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари