Терзић: „Сулудо такмичење“, без енергије…

СЕЛЕКТОР ОДБОЈКАШИЦА ЈЕ РЕКАО ДА ЈЕ ДОБРО ШТО НА ЗАВРШНОМ ТУРНИРУ НИЈЕ БИЛО МНОГО ПОВРЕДА

Зоран Терзић

        Селектор српских одбојкашица Зоран Терзић рекао је данас да је репрезентација била без енергије на завршном турниру Лиге нација и да је добро што у том „сулудом такмичењу“ није било много повреда.

        „Дефинитивно је да овај турнир смо играли као што смо желели. Не могу да кажем да није било мотивације, имале су сигурно мотив, али прилично без енергије, поготово у првој утакмици. Шта је, ту је, може да нас радује да осим Бранкице Михајловић после овог сулудог такмичења немамо још повређених“, рекао је Терзић после утакмице у Нанђингу.

        Србија је изгубила од САД са 3:0 у сетовима у другој утакмици у групи на завршном турниру, које је завршила са два пораза.

        „Играмо заиста слабо у завршницама сетова, лако поклањамо поене. Поготово Американкама смо у првом и другом сету их дали, нерезонским грешкама. Трећи је после првог пораза био ипак проблематичан“, казао је селектор.

        Терзић је навео да је приметан пад у игри од трећег викенда Лиге нација.

        „Било је приметно од трећег турнира да смо полако почели да падамо. Има објективних ствари, изостанак појединих, важних играча за нашу игру, а и умор. И друге екипе су биле у истој или сличној ситуацији тако да не можемо да се вадимо на тако нешто“, казао је селектор.

        Зоран Терзић је рекао да се нада да ће све одбојкашице на прави начин искористити време које имају за одмор и почну да се спремају за Светско првенство, које је најважније ове године.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари